Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

Eser İle Gizem'in Nikahlarını Cumhurbaşkanları kıydılar

Cevahir Holding'in veliahtlarından, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir'in oğlu Eser Cevahir, Ahmet Köseoğlu'nun kızı Gizem Köseoğlu ile hayatını birleştirdi.



DURSUN ALÄ° YILMAZ'ın özel Haberi

Cevahir Otel'de yapılan görkemli düÄŸün törenine CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül ve Makedonya CumhurbaÅŸkanı Gorge Ä°vanov da katıldı. Gül ve Ä°vanov, çiftin nikah ÅŸahitliÄŸini yaptı. Nikahı ise BeyoÄŸlu Belediye BaÅŸkanı Ahmet Misbah Demircan kıydı.

CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül, konuÄŸu Makedonya CumhurbaÅŸkanı Gorge Ä°vanov ile Cevahir Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ä°brahim Cevahir'in oÄŸlu Eser Cevahir'in düÄŸün törenine katıldı. Eser Cevahir ile Ahmet KöseoÄŸlu'nun kızı Gizem KösaoÄŸlu'nun hayatını birleÅŸtirdiÄŸi törende Gül ve Ä°vanov, çiftin nikah ÅŸahitliÄŸini yaptı.


Grand Cevahir Otel'de düzenlenen törene Gül ve Ä°vanov'un yanı sıra Devlet Bakanı ve BaÅŸbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa BirliÄŸi Bakanı Egemen Bağış, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Anayasa Komisyonu BaÅŸkanı ve Ä°stanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Ä°stanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Ä°stanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve belediye baÅŸkanları katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

DüÄŸünde iÅŸ ve sanat dünyasından da bir çok isim hazır bulundu. Ahmet Çalık, Mehmet Emin Karamehmet, Temel Kotil, Soner Yılmaz gibi iÅŸ dünyasından simalar ile Orhan Gencebay, Can Tanrıyar, Cengiz KurtoÄŸlu, Muazzez Ersoy gibi sanatçılar da düÄŸüne katılanlar arasındaydı. Hadise, Ä°smail Türüt ve Sinan Özen ise düÄŸünde sahneye çıkarak ÅŸarkılarını seslendirdi.

CumhurbaÅŸkanı Gül törende yaklaşık 1 saat kaldı. Nikahın kıyılmasından sonra Gül salondan ayrıldı.

Tek-Art Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Soner Yılmaz'da arkadaşı Eser Cevahir'i bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

dÜ?ÜNÜN dÄ°?ER RESÄ°MLERÄ° VE Çok özel Videoları Medyakaradeniz farkıyla burada olacak

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.