Sosyal Medya

ZELÄ°HA NÄ°NENÄ°N TEK VARLI?I 6 Ä°NE?Ä°!

Rize'nin Hemşin ilçesinde kadınlar günü dolayısıyla kaymakam tarafından ziyaret edilen 83 yaşındaki Zeliha ninenin 6 inekten başka kimsesi yok!



Pazar53 (Özel)
HemÅŸin Kaymakamı Faruk Erdem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla HemÅŸin ilçesinde tek başına yaÅŸayan, 83 yaşındaki kimsesiz Zeliha Bozok’u ziyaret etti.

Ä°lerleyen yaşına raÄŸmen 6 adet ineÄŸi olan ve onların bakımıyla ilgilenen Zeliha Bozok, hiç kimsesi olmadığını ve kendisini hayata baÄŸlayan tek bağın inekleri olduÄŸunu söyledi. Zeliha Bozok, ineklerini evladı gibi gördüÄŸünü ve yalnız zamanlarında onlarla dertleÅŸip kimsesizliÄŸini unuttuÄŸunu ifade etti.

34879

Yapılan habersiz ziyaret nedeniyle çok mutlu olduÄŸunu söyleyen 83 yaşındaki Zeliha Bozok, Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir bilgisi olmadığını ve böyle bir ziyaretin ilk kez yapıldığını belirtti.

34878

Kaymakamın harap haldeki evini onarma teklifini de kabul etmeyen Bozok, kendisinin ayakta durabilecek gücü olduÄŸunu ve geçimini saÄŸlayabildiÄŸini, dolayısıyla yardımı hak etmediÄŸini söyledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.