Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

RÄ°ZE GÃœNLERÄ° MÄ°LLÄ° PÄ°YANGO'DA!

Rize Dernekler Federasyonu'nun çabası sonucu, 19 Şubat'ta çekilecek olan Milli Piyango biletleri üzerine Rize Günleri reklamı konuldu.



25-28 Şubat günlerinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Rize Tanıtım Günleri?nin hazırlıkları devam ederken, Milli Piyango İdaresi, 19 Şubat çekiliş biletlerine etkinliklerin reklamını koydu.

Ankara Rize Dernekleri Federasyonu Başkanı Süleyman Basa, bunun Rize?nin tanıtımı İçin muhteşem bir reklam olduğunu belirterek, ?Rize'yi marka bir şehir haline getirmek için gecesini gündüzüne katan federasyonumuz muhteşem bir reklam kampanyası başlatmıştır. 10 ? 19 Şubat arası Milli Piyango biletlerinde yer almak için verdiğimiz çaba sonuca ulaştı. Rize'nin ekonomik, kültürel ve turizm alanında çağ atlama hedefine doğru adım adım ilerleyen Ankara Rize Dernekleri Federasyonu, bu anlamda yine çok ses getirecek bir reklam kampanyasının altına imzasını attı. 19 Şubat?ta çekilecek olan Milli Piyango biletlerinin üzerinde Rize Günleri reklamını koydurtarak yurdun dört bir yanında Rize'mizin reklamını yapmış olduk. 10 Şubat'ta piyasaya sürülen biletler 19 Şubat'taki çekilişe kadar satışta olacak. Tüm Rizelilerin bu biletlerden en az 1 tane alıp hatıra olarak saklamalarını tavsiye ediyoruz.? dedi.




Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.