GÜNCEL
Başbakanımız Kutlama Etkinlerine katılacak
Başbakan Erdoğan, Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü etkinliklerine katılarak hemşehrilerine hitap edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen geceye katlacak ve hemşehrilerine hitap edecek.
Başbakan ERDO?AN Meclisteki yoğun çalışmlarının ve Türkiyedeki Gündemden uzak geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da düzenlenen Ordu ve Giresun buluşmlarından sonra 04 Nisan'da İstanbul'da düzenlenecek Rize'nin kurtuluş etkinliklerine katlacak.
En son 2008 yılında Yine Ridef'in organize ettiği Kurtuluş gecesine katılan ERDO?AN,o gece Haldun Alagaş spor salonun boş olması ve az sayıda Hemşehrilerinin geldiği için gecede kısa süre kalmış ve ordan Bağcılardakı Bayburtlular gecesine gitmişti.Bayburtlular gecesinde daha görkemli karşılanması o yıl ciddi şekilde eleştirilere maruz kalmıştı.
Bu yıl çalışmlarını sıkı tutuan RİDEF yönetimi bu yıl ki 93.ncü kurtuluş şöleninde hem seçim olmaSI NEDENİ İLEDE BİR ÇOK SİYASİLERİNDE BOY GÖSTERECE?İNİ NEDENİ İLE GÖRKEMLİ GEÇMESİ İÇİN ÇALIŞMLARINA HIZ VERDİ?İ BELİRTİLİYOR.
Kutlama programına rİZE'NİN ESKİ YENİ Bakan,Milletvekili,Bürokrat,İşadamı ve yoğun Rizelilerin katılması beklenen geceye herkesi davet eden Ridef başkanı Ahmet YURTMAN"Her Rizeliyim diyen İstanbul'da bu çoşkuyu görüp yaşamak istyen herkesi bu etkinliğe davet ediyorum."dedi.
Henüz yorum yapılmamış.