Sosyal Medya

ÇAYELİ VE ARDEŞEN'E YENİ KAYMAKAM

Çayeli ve Ardeşen'e yeni kaymakamlar geliyor. Hopa kaymakamı Rize vali yardımcısı oldu. Hemşin ve Çamlıhemşin kaymakamları da tayin edildi.



 

 Ä°çiÅŸleri Bakanlığının atama kararnamesiyle,

bakanlık merkezinde görevli 2 mülki idare

amirinin görev yerleri deÄŸiÅŸtirildi, 12 Kayma-

kam ve 5 vali yardımcısı bakanlık merkezin-

deki deÄŸiÅŸik görevlere getirildi. Kararnameyle,

63 vali yardımcısının yerleri değiştirildi, 46 vali

yardımcısı kaymakamlığa atandı.

Ä°ller Ä°daresi Genel MüdürlüÄŸü Åžube MüdürlüÄŸüne

 atanan Çayeli Kaymakamı Mehmet AktaÅŸ’ın yerine

Çayeli Kaymakamlığına Varto Kaymakamı Mehmet Yıldız getirildi.

 

 

Ä°çiÅŸleri Bakanlığı, bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereÄŸince 419 Mülki Ä°dare Amirinin görev yerlerinin deÄŸiÅŸtirildiÄŸini bildirdi.
 

15.09.1975 yılında Çorum ili Ä°skilip ilçesinde doÄŸdu.  Ä°lk, Orta ve Lise  öÄŸrenimini UÄŸurludaÄŸ ilçesinde, Lisans öÄŸrenimini ise, Ä°stanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 2000 yılında Ä°çiÅŸleri Bakanlığı'nda Kaymakam adayı olarak göreve baÅŸladı. Afyon ili Hocalar Kaymakamlığı ve Ardahan ili Damal Kaymakamlığı yaptı. Halen MuÅŸ-Varto Kaymakamı olarak görev yapmaktadır. Yurt dışı eÄŸitimini Ä°ngiltere'de  yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır. 

Personel Genel MüdürlüÄŸü Åžube MüdürlüÄŸüne atanan ArdeÅŸen Kaymakamı Cemil Kılınç’ın yerine ise

Ardeşen Kaymakamlığına Hafik Kaymakamı İlyas Memiş geliyor.

   1976 yılında Bayburt’un merkeze baÄŸlı Ortaçımağıl Köyü'nde doÄŸdu. Ä°lkokulu kendi köyünde, ortaokul ve liseyi Bayburt’ta okudu. Üniversite tahsilini, 1995-1999 yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası Ä°liÅŸkiler Bölümü’nde tamamladı. Aynı yıl açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Mayıs 2000 yılında Bayburt Kaymakam adayı olarak göreve baÅŸladı. Üç yıllık adaylık sürecinde; Rize’nin Fındıklı, Tokat’ın BaÅŸçiftlik ve Artova ilçelerinde Kaymakam vekilliÄŸinde bulundu. Ayrıca bu dönemde Ä°ngiltere’nin Exeter ÅŸehrinde 6 aylık Ä°ngilizce eÄŸitim kursuna ve Milli Güvenlik Kurulu Genel SekreterliÄŸi’nde 4,5 aylık Milli Güvenlik Akademisi kursuna katıldı.Kaymakamlık kursunun ardından asaleten atandığı Kaymakamlık mesleÄŸinde; Mart 2003 - Ekim 2004 yılları arasında Bolu’nun Seben ilçesinde, Ekim 2004 - Ekim 2006 yılları arasında IÄŸdır'ın Karakoyunlu ilçesinde görev yaptı. 28/10/2006 tarihinden itibaren Hafik'te görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 27644
Mehmet KadıoÄŸlu’na belgesini HemÅŸin Kaymakamı Caner Akgün verdi.
HemÅŸin Kaymakamı Caner Akgün; Bozova Kaymakamlığına,

 

 

ÇamlıhemÅŸin Kaymakamı Ä°smail Çiçek'in Yeni Kararname Ä°le BaÅŸka Bir Ä°lçeye Atandı.

ÇamlıhemÅŸin Kaymakamı Ä°smail Çiçek de Halfeti Kaymakamlığına atandı.

ÇamlıhemÅŸin Kaymakamı Ä°smail Çiçek de Halfeti Kaymakamlığına atandı. Bu iki ilçeye ise henüz bir atama yapılmadı.

Rize Vali Yardımcılığına Hopa Kaymakamı Mustafa Erkayıran atanırken Rize Vali Yardımcısı Kubilay Ant İnebolu Kaymakamı oldu.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.