Sosyal Medya

HEMŞİN KAYMAKAMINDAN, ASKERİ PERSONELE VEDA YEME?İ

Hemşin Kaymakamı Caner AKGÜN,İlçeden Kayseriye tayin edilen Askeri Personele veda yemeği verdi



HemÅŸin Organik Çay Fabrikası’nde düzenlenen veda yemeÄŸine Kaymakamı Caner AKGÜN, Belediye BaÅŸkanı H. Kazım BEKAR, Ä°lçe Emniyet Amir Vekili M. Hanifi ZENGÄ°N, daire ve ÅŸube müdürleri ile vatandaÅŸlar katıldı. 
    
Kaymakamı Caner AKGÜN konuÅŸmasında, "Jandarma Komutanı Mustafa KÖSE ile birlikte 2 yıl boyunca diyalog içerisinde çalıştığını görevine baÄŸlı, vatandaşın huzur ve emniyeti için zaman mefhumu gözetmeksizin çalıştığını kaydetti.
YemeÄŸe katılan herkese teÅŸekkür etti. 

 

    Jandarma Komutanı Mustafa KÖSE yapmış olduÄŸu konuÅŸmasında, "Öncelikle benimle birlikte tayini çıkan silah arkadaÅŸlarıma gittikleri yerlerde çalışmalarında baÅŸarılar diliyorum. HemÅŸin' da görev yaptığım 4 yıl boyunca Kamu kurum ve kuruluÅŸlarıyla iyi diyalog halinde çalışmalarımızı yaptık " dedi. Ä°lçede bulunduÄŸum süre içerisinde baÅŸta Kaymakamımız olmak üzere Emniyet Amirimizden, Belediye BaÅŸkanımızdan, daire müdürlerinden ve halktan gördüÄŸü destek, ilgi ve alakadan dolayı memnun olduÄŸunu ifade etti.



    Daha sonra Ä°lçe Jandarma Komutanı Mustafa KÖSE ve tayin olan diÄŸer askeri personele baÅŸarılarından dolayı Kaymakamı Akgün, tarafından plaket ve hediye verdi ve yeni görev yerlerinde baÅŸarılar diledi. 

 

 

    

 

 

 

























Beraberce çekilen hatıra fotoÄŸrafı ile yemek sona erdi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.