Sosyal Medya

BÖLGEHABER

KARDEK Hedef Belirliyor

KARDEK (KARADENİZ DERNEKLERİ KONFEDERASYONU) İstanbul içi toplantılarsını sürdürüyor.3.kez İstanbul Okmeydanı Ordulular Kültür Merkezi binasında toplanan Kardek yönetimi bir araya geldi.



Tahsin Usta,Haydar DulkadiroÄŸlu (TRABZON), Metin Kar (ARTVÄ°N) Sıtkı Ada,Ethem Bakar,Zeki Al (GÄ°RESUN) Sabri Çelebi,S.Ziya Çörüt,Hikmet Melek(ORDU),Vahit Olgun,Tahsin Söğüt (GÃœMÜŞHANE), Kemal BektaÅŸ (AMASYA) ve Åžefket Tırıl?ın  (SÄ°NOP) hazır bulunduÄŸu toplantıda alınan radikal kararlar yanında görev bölümü de yapıldı.Yapılan görev bölümü sonunda Tahsin Usta Genel BaÅŸkanlığa,Vahit Olgun,Sıtkı Ada,Kemal  BektaÅŸ,Åžefket Tırıl ile Sabri Çelebi BaÅŸkan Yardımcılığına,Ethem Bakar Gn.SekreterliÄŸe,Metin Kar Gn.Saymanlığa ve Zeki AL Basından Danışmanlığa getirildi.

 

Gündemde yer alan Konfederasyon binası,tüzük,sekreterlik,delegasyon eksikliği,başkan yardımcıları ve basın danışmanlığı görüşüldü.

 

KARDEK içinde bulunan illerin eşit delege ile temsil edileceği,Samsun,Rize ve Kastamonu?nun da KARDEK içinde yer alacağı belirtildi.

 

Ortak görüş olarak siyaset üstü bir çalışma ile KARDEK?in Karadeniz?in problemlerinin dışına çıkmayacağı,Karadeniz halkının geçim kaynağı olan ürünlerinin yanında yer alacağı görüşünde birleşildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.