Sosyal Medya

POLİTİKA

Bakan Arınç Balyoz'u şeytani buldu

Arınç, "Hadi oradan, senin dönemin bitti" diyerek, darbecilere resmen meydan okudu.



Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, 'Balyoz' darbe planı haberlerine tepki göstererek, demokrasiye balans ayarı yapılması sözlerini hatırlattı.

Arınç, "Hadi artık oradan, senin dönemin bitti. Yeni Türkiye var diyoruz. Herhalde, birilerinin aklından neler geçirdiğini, şeytanın bile aklına gelmeyecek ne herzeler yediğini görüyorsunuz." dedi.

Bülent Arınç, Manisa'nın Akhisar ilçesinde düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısının açılışında partililere seslendi.

"YUMRU?U MASAYA VURANLARA..."

Yumruğunu masaya vurarak, yanlış yapanların hesabını yargıda vereceğini ifade eden Arınç, kendilerinin milletin hayrı için doğru bildikleri şeyleri yapacaklarını kaydetti.

Kendileri iktidara gelinceye kadarki dönemde millet iradesiyle gelenlerin ayakta duramadıklarını ve 'höt' denince kaçtıklarını ifade eden Başbakan Yardımcısı Arınç, vesayet rejiminin insanları gerici, ilerici diye böldüğünü, kıyafetinden dolayı insanların fişlenir hale getirildiğini hatırlattı. Arınç, artık bu dönemlerin sona erdiğini, iktidarı birilerinin kucağına bırakmayacaklaını söyledi. "Biz milletten aldığımızı millete iade ederiz. Halkımızla birlikte varız, halkımızla birlikte olacağız." diyen Arınç, milletin iradesinin güçlendiğini, cesur ve kararlı bir iktidarın işbaşında olduğunu vurguladı.

İstanbul'da yarın akşam 'Euronews' ismiyle bir haber kanalını TRT'nin 11. kanalı olarak hizmete alacaklarını anlatan Arınç, Arapça yayın yapan bir kanalın da yakında hizmete sokulacağını ifade etti.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ise yaptığı konuşmada, Tekel işçileriyle ilgili son pürüzlerin ortadan kaldırılması için Başbakan tarafından iki bakanın görevlendirildiğini belirtti.

Toplantıya, demokratik açılım paketi damgasını vurdu. Paketle ilgili kitapçık hazırlandığı ve sorulu cevaplı bu kitapçığın önümüzdeki hafta il teşkilatına 2 bin tane gönderileceği öğrenildi. Ayrıca, il teşkilatının kitapçığı, sesli ve görüntülü bir yayına uyarlaması ilgi çekti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.