Sosyal Medya

BÖLGEHABER

PAZAR MYO'DA AÇILIŞ HEYECANI

Bu yıl ilk kez öğrenci alarak eğitime başlayan Pazar Meslek Yüksekokulu'nun, Salı günü düzenlenecek törenle, resmi açılışı yapılacak.



5 Ekim 2009 Pazartesi günü yapılacak olan Rize Üniversitesi 2009?2010 Akademik Yılı Açılış Töreni?nin ardından bir gün sonra da Pazar Meslek Yüksekokulu için tören düzenlenecek.

Pazar Üniversite Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Uzun, Pazar Meslek Yüksekokulu?nun birtakım eksiklikleri olmasına rağmen, şu an eğitim için acil gerekli olan bölümlerinin birçok kısmını dernek çalışmaları veUZUN ABDULLAH.JPG yardımsever vatandaşların katkılarıyla tamamladıklarını söyleyerek, ?Yine de eksikliklerimiz bitmemiştir. Yardım yapan hayırseverlere açılış gününde plaket verilecektir. Yüksekokulumuzun bölgeye kazandıracağı ekonomik ve sosyal kazançların sürekli olması için okul müdürümüz Sayın Turan Yüksek ve ekibi fedakârlıkla çalışmalarını yapıyor. Pazar'ımıza hayırlı olsun? diye konuştu.

24075Açılış programıyla ilgili bilgi veren Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Turan Yüksek de bu yıl ilk kez eğitime başlayacak yüksekokulun 3 bölümüne toplam 80 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirterek, ?Arıcılık, Peyzaj ve Süs Bitkileri ile Tıbbi ve Aromatik Bitkiler olarak 3 bölümümüze ek kontenjanlarla birlikte 80 öğrenci kayıt yaptırdı. Salı günü ilk resmi açılışımızı yapacağız.? dedi.

24076

24077

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.