Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Birlik içinde güzel işlere imza atacağız

AK Parti Rize İl Başkanı Karal, "Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, geleceği düşünerek daha güzel işlere imza atacağız"



RİZE - AK Parti Rize İl Başkanlığı'nda, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Merkez ilçe başkanlığındaki bayramlaşma programına, AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, AK Parti Rize il başkanı Hasan Karal, eski milletvekilleri Abdülkadir Kart, İmdat Sütlüoğlu ve İlyas Çakır ile partililer katıldı.
AK Parti Rize İl Başkanı Karal, burada yaptığı açıklamada, coşku ve heyecanla bir bayramı daha kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde olduklarını ifade etti.
Amaçlarının geleceği düşünerek daha güzel işlere imza atmak olduğunu dile getiren Karal, ''Teşkilatımızın tüm fertleri olarak bundan sonra büyük bir seferberlik başlatacağız. Partimize mensup olsun veya olmasın tüm hemşehrilerimize ulaşmayı amaç edindik. Bu bayramımızın da bu anlayışımıza bir başlangıç olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.