Sosyal Medya

SPOR

Trabzonspor'da Yaprak Dökümü

Kulüp başkan yardımcısı Muammer Saka, görevinden istifa ettiğini açıkladı.



Sadri Şener'ın Başkanlık için yola çıktığı günden beri hep yanında olan Kulup Başkan Yardımcsısı Muammer SAKA'nın istifası Şadri ŞENER'i hayalkırıklığına uğrattı.

Kongreden bi5 gün önce Çarşamba günü 1967 Trabzonsporlular derneğinde düzenlediği basın toplantısında da yanından ayırmadığı Muammer SAKA ilk istifa edenler arasında yer aldı.Oysa geçtiğimiz yıl yapılan kongre öncesi ve kongreden sonra hep yanında olduğunu Başkan Şener'in de daime yanında olmasından güven duyduğu yöneticisinin istifası supriz olarak değerlendirildi.

Teknik direktör Samet Aybaba'nın transferinden vazgeçen ve genel kurula gitme kararı alan Trabzonspor'da, kulüp başkan yardımcısı Muammer Saka, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Saka, yaptığı yazılı açıklamada, güzide Trabzonspor'u daha ileri ufuklara taşıyabilmek amacıyla, yıllardır beklenen şampiyonluk özlemine son verecek güçlü, vizyonlu ve uyumlu bir yönetim oluşturulması için yeni bir kongre yapılması inancını taşıdığını belirtti.

Yapılacak genel kurulda rahat ve hızlı karar alınmasına katkıda bulunabilmek için Trabzonspor'daki yöneticilik görevinden istifa ettiğini bildiren Saka, ''Bugüne kadar camiamıza emeği geçmiş taraftarlarımızdan Divan Başkanımıza herkese teşekkür eder saygılar sunarım'' ifadelerini kullandı.

Bu arada Saka'nın Aybaba'nın transferi nedeniyle kulüp başkanı Sadri Şener'e herhangi bir tepki mesajı atmadığı ve istifanın bu konuyla ilgisi olmadığı kaydedildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.