BÖLGEDEN
Öğrencilerden Tarihe Yolculuk
Of Kaymakamlığı?nca hazırlanan Tarihe Yolculuk Projesi kapsamında 90 Öğrenci ,Öğretmenleri eşliğinde dört günlük Çanakkale gezisine gönderildi.

Harun YILMAZ
İlçe genelinde okullarda birinci yarıyılda Takdirname alan 567 öğrenciye Turgut Özakman?ın ?Diriliş-Çanakkale 1915?armağan edilmiş ve kurayla belirlenen 61 takdirlik öğrenci, bilgi yarışmalarında başarılı olan 26 öğrenci ve İstiklal Marşını en güzel okuyan 3 öğrenci öğretmenleri eşliğinde Çanakkale gezisi ile ödüllendirilmişti.
Of Otogarında yapılan uğurlama töreninde çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, bazı öğrencilerin ilk kez ilçe dışına çıkacak olmalarının tatlı bir heyecanını yaşıyorlardı.Uğurlama töreninde Of Kaymakamı Tuncay Sonel,Of Belediye Başkanı Oktay Saral,İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız?ın yanı sıra öğrenci velileri de vardı.Of Kaymakamı Tuncay Sonel, öğrencileri yolcu ederken ,Allah?a emanet olun ve oraları gezerek ufkunuzu geliştirin ve bu vatan uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi unutmayın diyerek hayırlı yolculuklar diledi.
Henüz yorum yapılmamış.