Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

ÇAYDEF'ten eğitime destek kampanyası

Çayeli'ndeki okullara Eğitime Destek Kampanyası kapsamında ÇAYDEF çatısı altında toplayan gençler ilköğretim, ortaöğretim, üniversite hazırlık kitapları olarak tasnif ettik ve kolilerimizi hazırladık.Hazırlanan kolilerimizi de okullarına göndereceklerini ifade ettiler



Çayeli'ndeki okullara EÄŸitime Destek Kampanyası kapsamında ÇAYDEF çatısı altında toplayan gençler

ilköğretim, ortaöğretim, üniversite hazırlık kitapları olarak tasnif ettik ve kolilerimizi hazırladık.Hazırlanan kolilerimizi de okullarına göndereceklerini ifade ettiler..

ÇAYDEF'ten (Çayeli Dernekler Federasyonu) yapılan açıklamada Kampanya kapsamında İshakoğlu İlköğretim Okulu, Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Anadolu Lisesi, Çataklıhoca İlköğretim Okulu ve Yamaç ilköğretim Okulu'na kitaplarımızı göndereceğiz. Talepler doğrultusunda diğer okullarına kitaplar gönderilceği ifade edildi.

"ÇAYDEFKitaplarımızın tasniflenip kolilenmesinde emeği geçen Nuray Çolak, Pınar Yüksel, Nurettin Topal, İlknur Çolak, Emrah Yıldırım ve Hakan Beyaz'a; Çayeli'ne ulaşımında destek olan Çaydef Başkan Yardımcısı Muammer Kemerbaş ve Çaydef Başkanı Yılmaz Hüsrev'e ayrıca kampanyamıza kitap gönderen tüm kitap severlere teşekkür ederiz"


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.