Sosyal Medya

Çavuşbaşı?nda AK Parti ağırlığı artıyor

Çavuşbaşı Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaşanan izdiham yüzleri güldürürken, Çelikbilek'in kendinden emin tavrı vatandaşların kendisine duyduğu güveni arttırıyor.



Çavuşbaşı Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaşanan izdiham yüzleri güldürürken, Çelikbilek'in kendinden emin tavrı vatandaşların kendisine duyduğu güveni arttırıyor.
 
AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı 29 Mart Mahalli Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala arazideki ağırlığını giderek arttırıyor. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Şengül Karakaya Şenoğlu, İlçe Başkanı Adem Sefer, Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanefi Dilmaç, AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış adeta bir gövde gösterisine dönüştü.
 
 
Açılışta yaşanan izdiham parti yöneticilerini memnun ederken, hınca hınç dolu olan salonda ayakta kalan vatandaşların yanı sıra, çok sayıda vatandaş ta açılışı caddeden takip etti. AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanefi Dilmaç ve AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek'in yaptığı konuşmalar telsiz mikrofon kanalıyla seçim otobüsünün hoparlörlerinde tüm Çavuşbaşı'na duyurulurken, açılış adeta bir miting havasında geçti.
 
 
Hasan Çelebi'nin sunumunu yaptığı açılışta ilk konuşmayı İlçe Başkanı Adem Sefer yaptı. Sefer konuşmasında AK Parti'nin gücünü halktan aldığını belirterek bunun en çarpıcı örneğinin Seçim İrtibat Bürosu açılışına vatandaşların gösterdiği ilgi olduğunu söyledi.

Sefer 2004 seçimlerinde AK Parti'nin Çavuşbaşı'nda aldığı % 53 oyun daha da üzerinde bir oy beklediğini ifade ederek teşkilatın bunu başarabilecek güçte olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

 
 
Dilmaç, ?Sizlerle bir arada olmaya devam edeceğiz?

Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanefi Dilmaç da konuşmasında AK Parti'nin her kademesinde görev yaptığını belirterek, ?bundan sonra da partimin ve teşkilatımın uygun gördüğü her görevi layıkıyla yapmaya devam edeceğim. 2004 seçimlerinde ve 22 Temmuz 2007 seçimlerinde bizleri yalnız bırakmayan Çavuşbaşılı hemşehrilerimin 29 Mart'ta da bizleri yalnız bırakmayacağını biliyorum. Biz de bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşehrilerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

 
 
Çelikbilek, ?Projelerimizle geliyoruz?

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek konuşmasında açılışa gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti belirttiği konuşmasında Beykoz'un sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyerek, ?değerli kardeşlerim Beykoz'umuzun sorunlarını çok iyi biliyoruz. Çünkü yıllardır bir kardeşiniz olarak ben de bu sorunları yaşıyorum. Biz sırça köşklerde oturmuyoruz. Sizlerle birlikte oturuyor, sizlerle birlikte aynı sorunları yaşıyor, aynı duyguları paylaşıyor, aynı acıları yaşıyoruz. AK Parti'yi zirveye taşıyan da işte tam olarak budur. Sizlerin içinden çıkan, sizlerin kurduğu bir partidir AK Parti. İşte bunun içindir ki 3 Kasım'da başlayan bu şanlı yolculuğumuz, 28 Mart'ta şahlanmış, 22 Temmuz'da ise taçlanmıştır. İşte AK Parti'ye verilen ve giderek artan bu destek Türkiye'nin dünya ülkeleri nazarında itibarının artmasını sağlamıştır? şeklinde konuştu. Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her karış toprağında AK Parti'nin AK Belediyeciliğinin izlerinin olduğunu sözlerine ekleyen Çelikbilek, ?Beykoz'da da projelerimizle, vizyonumuzla, belediyecilik ve hizmet anlayışımızla göreve talibiz. Beykoz'un sorunlarını çözmek için göreve talibiz. İnşallah bugün burada yaşadığımız bu büyük ilgi 29 Mart'ta sandıklara da yansıyacak ve % 55'in üzerinde bir oyla Beykoz'un ve Çavuşbaşı'nın sorunlarını çözmek için kolları sıvayacağız? dedi.

 
 
ÇavuÅŸbaşı Seçim Ä°rtibat Bürosu'nun açılışından sonra partililerle birlikte esnaf ziyaretleri yapılırken, AK Parti Beykoz Belediye BaÅŸkan Adayı yücel Çelikbilek ve ÇavuÅŸbaşı Belediye BaÅŸkanı Hanefi Dilmaç esnaflarla sohbet etti. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları'nın yanı sıra Ä°l Genel ve Belediye Meclis Ãœyesi Adayları vatandaÅŸlara çiçek verdi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.