Sosyal Medya

Trabzon

Halkımızın desteğiyle sevgi ve hizmet ürettik

Trabzon Belediye Başkanı Canalioğlu, ?Makamda oturup insanları beklemedik. Onların köyüne, mahallesine, işyerine ve evine kadar giderek sorunlarını dinledik



TRABZON - Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Uzunsokak?ta esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların ilgi odağı olan Canalioğlu, "Halkımız bizi ağabeyi, kardeşi olarak görüyor" dedi.
Belediye meclis üyeleri ve eski milletvekili Dr. Ali Kemal Başaran'ın da katıldığı seçim turunda Başkan Canalioğlu, beş yıldan beri halkla beraber olduğunun altını çizdi.
HOŞGÖRÜNÜN ESERİ
Canalioğlu, "Biz seçime 20 gün kala değil, sürekli halkın içinde olduk ve olmaya devam ediyoruz. Görev süremizde makamda oturup insanları beklemedik. Onların köyüne, mahallesine, işyerine ve evine kadar giderek sorunlarını dinledik. Bu süre içerisinde halkımızdan aldığımız destekle sevgi ve hizmet ürettik. Belediyeyi halkın kapısı haline getirdik. Belediyeyi kendi evleri gibi görüyorlar. Bizi de istedikleri zaman ulaşabilecekleri, istedikleri zaman yardım alabilecekleri bir ağabeyleri, kardeşleri gibi görüyorlar. Bu karşılıklı sevgini, saygının ve hoşgörünün eseridir" şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.