Sosyal Medya

POLİTİKA

Altepe'yi başkan adayı ilan etti

Başbakan Erdoğan, AKP'nin Bursa Büyükşehir adayının Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe olduğunu dün resmen açıkladı.



Büyükşehir belediye Başkanı Hikmet şahin'e hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Erdoğan, Altepe'ye ilk görevini de verdi: "O stadyumu şehir dışına çıkarın!"


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde partisinin Sakarya, Samsun, Bursa, İzmir, Eskişehir, Kırklareli ve Edirne belediye başkan adaylarını açıkladı.
Başbakan Erdoğan, Altındağ Belediyesi Karapürçek Spor Salonu Tesisleri'nde düzenlenen törende, partisinin belediye başkan adaylarını tanıttı. Erdoğan, partisinin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının Yusuf Ziya Yılmaz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Zeki Toçoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayının Recep Altepe, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının İzmir Milletvekilli Taha Aksoy, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Prof. Dr. Hasan Gönen, Kırklareli Belediye Başkan
adayının Cengiz Bağdan ve Edirne Belediye Başkan adayının Mustafa Hatipler olduğunu açıkladı.

BURSA'YA ÖVGÜ YA?DI
Başbakan Erdoğan, AKP'li Büyükşehir belediyesi'nin geçtiğimiz beş yıl içinde yaptığı hizmetleri özetleyerek, "Bursa'ya bir metro kazandırdık ve hizmete açtık. Bizden önce sadece 4 kavşak vardı. Bu dönemde belediyemiz buna 11 yeni kavşak inşa etti. Hızlı feribotu İBB ile Bursa belediyemiz el ele verdi ve hizmete açtı. Bursalı kardeşlerimiz için Merinos projemizde devam ediyor. Onu en kısa zamanda tamamlayacağız" diye konuştu.
Bugüne kadar hizmetlerinden ötürü Bursa belediye başkanı Hikmet Şahin'e teşekkür eden Başbakan Erdoğan, "Başkan Hikmet Şahin'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Başarılı olmak şart diyorum. Tabii yeter şart değil. Onun için de yaptığımız çalışmalar sonucunda Bursa için yeni bir aday belirlemek durumunda kaldık. Ve adayımız yine Hikmet kardeşimizle beraber aynı bölgede çalışan, yıllar yılı beraber yürüdüğümüz Osmangazi belediye başkanı Recep Altepe. Bir şey söylüyorum, bak başkan. Bursa Şehir Stadı'nı şehrin içinden çıkaracağız. Onu şehrin dışına alacağız. UEFA şartlarına uygun halde onu inşa edeceğiz. Mevcut şehir stadını da ormana (kültürpark'a) ilave edeceğiz" sözleriyle de Başkan Altepe'ye yeni dönem planlaması açısından yol haritası verdi.

İŞTE AKP ADAYLARI
Büyükşehir- Recep Altepe
Osmangazi- Mustafa Dündar
Yıldırım - Özgen Keskin
Nilüfer- Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer
Kestel - Yener Acar
Gürsu - Orhan Özcü
Mudanya - Hasan Aktürk
Gemlik - Cemal Aydın Aybey
Orhangazi - Yusuf Korkusuz
Orhaneli - İrfan Tatlıoğlu
Yenişehir- Bülent Hamdi Cingil
İnegöl - Alinur Aktaş
Keles - Mustafa Bektaş
Karacabey - Ergun Koç
İznik - İsmail Yılmaz
Büyükorhan- Selçuk Selami Türkmen
Harmancık- Mustafa Çetinkaya
Mustafakemalpaşa - Sadi Kurtulan

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.