Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Esen'e veda yemeği düzenlendi

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Rize Valisi Kasım Esen, ''Başım dik, alnım açık olarak buradan ayrılıyorum'' dedi.



 

Valiler Kararnamesi ile Merkez ValiliÄŸine atanan Rize Valisi Kasım Esen, ''Başım dik, alnım açık olarak buradan ayrılıyorum'' dedi. 

     Esen için Rize Öğretmenevinde düzenlenen veda yemeÄŸine Rize Garnizon Komutanı Albay Erol Çelik, Rize Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Ä°smet Özkorul, daire müdürleri ile valilik çalışanları katıldı.
     Esen, burada yaptığı konuÅŸmada, çaÄŸdaÅŸ bir Türkiye'yi Rize'de hayata geçirmeye çalıştığını belirterek, ''Birlik ve beraberlik saÄŸlanır, kin ve nefret yerin dibine gömülürse mutlu bir Rize görebiliriz. Ä°lde huzurun saÄŸlanması için her zaman polis ve jandarma teÅŸkilatlarımızın yanında oldum. Başım dik, alnım açık olarak buradan ayrılıyorum'' dedi.
     Rize'de görev yaptığı dönemde bir ÅŸey baÅŸarıldıysa bunu çalışanları ile hep birlikte baÅŸardıklarını ifade eden Esen, her zaman birlikte yönetim ilkesini savunarak yöneticilik yaptığını, farklı bir otorite yönteminden uzak durduÄŸunu söyledi.
     Ä°nziva dönemlerinin belki bir yenileme dönemi olabileceÄŸini dile getiren Esen, ''Ä°nsanların günlerinden çok geceleri önemlidir. Bu gecelerde nefsi ile hesaplaÅŸabilen, insanlar için ne yapabileceÄŸini düşünen bu ülkeye faydalı olabilecektir. Ben hangi mevkide olursa olsun her zaman bu ülkeye hizmet etmeyi kendime ÅŸeref bildim'' diye konuÅŸtu.
     Vali Esen'in görev süresinde yaptığı çalışmalarla ilgili slayt gösterisinin sunulduÄŸu veda yemeÄŸinde daha sonra çalışanlar adına Vali Yardımcısı Hasan Kayhan tarafından Esen'e çeÅŸitli hediyeler sunuldu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.