Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Yılmaz Katmer sorularımızı yanıtladı

AK Parti il başkanı Yılmaz Katmer ile yapmış olduğumuz canlı yayının tamamını izlemek için tıklayınız



 

AK Parti il başkanı Yılmaz Katmer yaklaşan yerel seçimler öncesi Haber53'ün canlı yayınında açıklamalarda bulundu...

 

AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanı Yılmaz Katmer, yerel seçimlerde il genelindeki bütün belediye baÅŸkanlıklarını kazanacaklarına inandığını söyledi. 

     Katmer Haber53'e yaptığı açıklamada, 2004 yılındaki yerel seçimlerinde partilerinden Rize belediye baÅŸkan aday adaylığı için 11 kiÅŸinin müracaat etiÄŸini, ancak bu seçimde ise ÅŸu ana kadar sadece mevcut belediye baÅŸkanı Halil Bakırcı'nın aday adaylığını açıkladığını belirtti.
     Bakırcı'nın baÅŸarılı olduÄŸu ve onunla devam edileceÄŸi ÅŸeklinde bir kanaatin ortaya çıkmış olabileceÄŸini ifade eden Katmer, ''Bu nedenle baÅŸka aday adayı çıkmamış olabilir. AK Parti'nin karşısında diÄŸer siyasi partilerin ortak aday çıkarma gayretleri var. Bu, AK Parti'nin ne kadar güçlü olduÄŸunu ortaya koyar. 2004 yılında taahhüt ettiklerimizi yerine getirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu seçimde de ilimizdeki bütün belediye baÅŸkanlıklarını kazanacağımıza inanıyoruz'' dedi.
     Katmer, siyaseti millete hizmet sanatı olarak algıladıklarını vurgulayarak, ÅŸunları söyledi:
     ''3 Kasım 2002 seçimlerinde bu millet bir mesaj verdi. 'Artık kavga istemiyorum' dedi. Mesut Yılmaz ile Tansu Çiller'in kavgasını seyrettiler. Bu üslupla biz siyaset anlayışımızı yürütmek istemiyoruz. Bunun cevabını sandıkta milletimiz verdi. Bizim bir tek kavgamız var, o da millete hizmet etme kavgası. AK Parti milletle birlikte hareket ettiÄŸi sürece millet, AK Parti'yi bırakmayacaktır. Karşımızdaki ittifaklar, ne kadar güçlü olduÄŸumuzu görmemize neden oluyor ve bunun ağır bir yük getirdiÄŸinin farkındayız.''

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.