Sosyal Medya

SPOR

Trabzonspor: 2 - EskiÅŸehirspor: 1

Turkcell Süper Ligin 16. haftasında Avni Aker Stadında Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında oynanan maç ev sahibi takımın 2-1lik galibiyeti ile sona erdi.



Aker

Hakemler: Fırat Aydınus, Bülent Gökçü, Erdinç Sezertam

 

Trabzonspor: Sylva 6, Serkan 6, Song 7, Egemen 7, Cale 6 (Dk. 65 Barış 6), Hüseyin 6, Selçuk 7, Colman 7, İbrahim Yattara 6 (Dk. 88 Ceyhun ?), Gökhan 8, Umut 6 (Dk. 77 Isaac 4)

 

Eskişehirspor: Ivesa 6, Bülent Ertuğrul 6 (Dk. 37 Poljak 5), Tayfun 5, Ahmet 6, Sezgin 6, Koray 5, Emre 5, Doğa 5, Serdar 6, Youla 5 (Dk. 86 Lovrek ?), Anderson 6

 

Goller: Dk. 23 Anderson (Eskişehirspor), Dk. 36 ve 76 Gökhan (Trabzonspor)

 

Sarı kartlar: Dk. 45 Koray, Dk. 74 Ivesa (Eskişehirspor), Dk. 55 Cale, Dk. 56 Colman, Dk. 89 Selçuk (Trabzonspor)

 

Kırmızı kart: Dk. 78 Tayfun (Eskişehirspor),

 

 

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında oynanan maç ev sahibi takımın 2-1'lik galibiyeti ile sona erdi.

 

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında oynanan maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 sona erdi. Ev sahibi ekip İbrahim Yattara ile bir de penaltı pozisyonundan yararlanamadı.

 

Hafta içerisindeki açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Başkan Sadri Şener, şefer tribünündeki yerini alamadı. Trabzonsporlu taraftarlar, hakem hataları ve Kulüp Başkanı Sadri Şener'in PFDK'ya sevki nedeniyle maç öncesi ellerindeki kırmızı kartlarla federasyona ve hakemlere 'kırmızı kart' gösterdi. Bordo - mavili taraftarların büyük çuğunluğu pratesto için stat girişinde dağıtılan siyah yağmurluklarla maça geldi.

 

11. dakikada Serkan'ın sağ kanattan ortasına Umut Bulut kafayı vurdu, top kaleci Ivesa'da kaldı.

 

12. dakikada Umut'un pası ile ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan İbrahim Yattara'nın şutunda top direğin dibinden az farkla auta gitti.

 

19. dakikada defansın hatasıyla topla buluşan Youla, kötü bir vuruşla topu auta attı.

 

23. dakikada Eskişehirspor öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta Serdar, Song'u geçti, soldan ceza sahasına gönderdiği pasında topla buluşan Anderson, plase bidr vuruşla takımını öne geçirdi: 0 - 1.

 

28. dakikada gelişen Trabzonspor atağında Umut Bulut'la mücadeleye giren Tayfun'un rakibini düşürmesine hakem Fırat Aydınus, penaltı kararı verdi. İtirazlara rağmen atışı İbrahim Yattara kullandı. Kaleci Ivesa, sağına gelen cılız şutta topu kontrol ederek gole izin vermedi.

 

36. dakikada Trabzonspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Eskişehirspor defansından Tayfun'un ters vuruşunda ceza sahası önünde topla buluşan Gökhan'ın sert şutunda top kaleci Ivesa'nın sağından filelere gitti: 1 - 1.

 

43. dakikada Selçuk'un uzaktan şutunda top az farkla yandan auta çıktı.

 

Kalan bölümlerinde iki takımın çabaları da başka gol getirmedi ve maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

 

 

 

50. dakikada Ahmet'in kullandığı serbest vuruşta top kaleci Sylva'da kaldı.

 

53. dakikada sağ kanada atılan uzun pasta Anderson'dan kurtulan Serkan sert bir orta yaptı, arka direkte Gökhan topa dokunamadı.

 

61. dakikada Trabzonsporlu taraftarlar maçın 61. dakikasında federasyona tepki olarak siyah balon havaya bıraktılar.

 

68. dakikada sol kanatta çalımlarla çizgiye inen İbrahim Yattara'nın ortaya çevirmek istediği topu savunma kornere gönderdi.

 

72. dakikada Gökhan'ın sert şunda kaleci Ivesa'nın koluna çarpan top kale çizgisine paralel gidip kornere çıktı.

 

73. dakikada kaleyi tam cepheden gören açıdan Barış'ın vurduğu şutta kaleci Ivesa topu iki hamlede kornere çeldi.

 

76. dakikada Barış'ın zor pozisyandaki pasında topla buluşan Gökan Ünal, kalecinin üzerinden topu filelere göderdi: 2 - 1.

 

83. dakikada Selçuk'un defansın arkasına attığı pasta, Gökhan kafayı vurdu. Kaleci Ivesa'nın göğsüne çarpan top geri dönerken kaleci de uçarak geldiği için Gökhan'a çarptı. Bu pozisyonda Gökhan kısa bir sakatlık geçirdi.

 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında ve 4 dakikalık uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca Trabzonspor, 1 - 0 geriye düştüğü, bir de penaltı kaçırdığı mücadeleden Gökhan'ın attığı 2 golle 2 - 1 galip ayrılarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.