Sosyal Medya

POLİTİKA

Trabzon AKP'de Atalay sesleri yükseliyor.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Ankara'da devam eden Spor Şurası'nın ardından görevinden ayrılacağını bildirdi.



Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Ankara´da devam eden Spor Şurası?nın ardından görevinden ayrılacağını bildirdi.

Bakan Murat Başesgioğlu ile görüşen Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Ankara´da devam eden Spor Şurası?nın ardından görevinden ayrılacağını bildirdi.

6. Spor Şurası´nda yeni yapısının görüşüldüğü Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü´nde (GSGM) yeni bir dönem de başlamak üzere. Genel Müdür Mehmet Atalay, görevini şura sonunda resmen bırakıyor. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile görüşen Gençlik Spor Genel Müdürü Atalay, şuradan sonra görevinden ayrılacağını bildirdi. Başbakanlık Müşavirliği kadrosuna geçecek olan Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın tavrını bekleyecek.
 
Özellikle Trabzon AK Parti teşkilatının belediye başkanlığı için istediği isim olan Mehmet Atalay, yakın çevresine, "Başbakanım eğer Trabzon´dan aday olacaksın derse, boynum kıldan incedir. Ama benim bu yönde bir beklentim yok" dediği öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.