Sosyal Medya

POLİTİKA

AK PARTİ'DE ADAY ENFLASYONU

Ardeşen, Çayeli ve Fındıklı'nın AK Partili Belediye Başkanları ile Pazar Belediye Başkan aday adayı, Rize İl Başkanlığı'na başvurularını verdiler...



AK Parti'de belediye başkan aday adayları başvuruları devam ediyor. Ankara Altındağ belediyesinde Fen işleri müdürlüğü yapan Mehmet Engin, görevinden istifa ederek Pazar Belediye Başkanlığı'na, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır ve Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban da tekrardan aynı görevlerine, gerekli evrakları İl Başkanı Yılmaz Katmer'e sunarak resmen aday adayı oldular.

Başvurular esnasında açıklama yapan Pazar Belediye Başkan aday adaylarından Mehmet Engin, Ankara Altındağ Belediyesinde 23 yıl Fen İşleri Müdürlüğü yaptığını belirterek, ?Bu bilgi ve birikimlerimle memleketim olan Pazar ilçesine hizmet etmek, ilçemizi modern çağdaş bir ilçe yapmak üzere Pazar belediye başkanlığına aday oldum? şeklinde konuştu.

Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan da yaptığı konuşmada ?Yaklaşık 17 yıldan beri hizmet ettiğim Ardeşenim'e 5 yıllık bir süre için daha talipliyim. Gerek teşkilatımdan gerekse kamuoyundan destek aldığım takdirde Ardeşen'de başlatmış olduğum yatırımların devamı, yeni projelerimin de hayata geçirilmesi için yeniden aday adayı oldum? diye konuştu.

Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır ise ?4,5 yıldır yürütmekte olduğum belediye başkanlığı dönemimde gece gündüz durmadan ilçemize ve halkımıza hizmet etmeye gayret ettim. İlçemizi güzelleştirdik, vatandaşımızın yüzünü güldürdük ama eksik olan bazı projelerimiz var. Halkımızın teveccühü ve siyasi büyüklerimizin rızasıyla bu projelerimizi hayata geçirmek için yeniden aday adayı oldum? dedi.

Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban da yaptığı açıklamada ?Ben de 4,5 yıldır bu kutsal görevi yürütmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yapmakta olduğumuz projelerin de devamını sağlamak için halkımızın desteği olduğu müddetçe onlara hizmet etme zevkini tekrardan yaşamak için aday adayı oldum? şeklinde konuştu.

Aday adaylarının başvurularını kabul eden AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer ?Pazar ilçemize Ankara'daki yatırımları aktarma adına Pazar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mehmet Engin kardeşimizi tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Mevcut belediye başkanlarımızdan aday adaylarının başvurularını alırken öncelikle kendilerini hizmetlerinden ötürü tebrik ediyorum. Biz 2009 yerel seçim kampanyasına başlarken mevcut belediye başkanlarımızın karnelerini vereceğiz diye bir ifade kullanmıştık. Bu üç mevcut belediye başkanımız diyorlar ki 'bizim halk nezdinde karnemiz çok iyidir, mevcut projelerimizi bir dönem daha devam etme adına durmak yok yola devam anlayışıyla beraber tekrar göreve talibiz'. Ben arkadaşlarımızın hem teşkilat hem de kamuoyu nezdinde kendilerine olan güvenlerinden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.? dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.