Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Ardeşende terör protesto edildi

Rize'nin Ardeşen ilçesinde Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Karakolu'na ve Diyarbakır'da polis servis aracına terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıları protesto yürüyüşü gerçekleştirildi.



Rize´nin Ardeşen ilçesinde Hakkari´nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Karakolu´na ve Diyarbakır´da polis servis aracına terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıları protesto yürüyüşü gerçekleştirildi.
 
 
 
 
Ardeşen Muhtarlar Derneğince düzenlenen yürüyüşe, AK Parti Rize Milletvekili Lütfü Çırakoğlu, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Avni Kabaoğlu, AK Parti ilçe Başkanı Hakan Gültekin, CHP ilçe Başkanı İmdat Mertoğlu, MHP ilçe Başkanı Muhammet Hacısüleymanoğlu,Ziraat Odası Başkanı Turan Kabaoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Balsüzen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.
 
 
 
 
Yürüyüşe katılanlar, Belediye Parkında ellerinde Türk bayrağı ve pankartlarla toplandılar.
 
 
 
 
Terör örgütü aleyhine sloganlar atarak Atatürk Caddesi boyunca yürüyen kalabalığa, esnaf ve vatandaşlar alkışlarla, araç sahiplerinin ise korna çalarak destek verdi.
 
 
 
 
Yürüyüş sonunda yeniden Belediye Parkına dönen kalabalık, Atatürk Anıtı önünde saygı duruşuna bulunup İstiklal Marşı´nı okuduktan sonra dağıldı.
 
 
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.