Sosyal Medya

SPOR

Şener: Liderlik bizim hakkımız

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, uzun bir aradan sonra liderliğe yükseldiklerini ve bunu hak ederek kazandıklarını söyledi.



Turkcell Süper Lig'de dün Antalyaspor'u 3-2 yenerek bin 457 gün sonra liderlik koltuÄŸuna oturan Trabzonspor'da, kulüp baÅŸkanı Sadri Åžener uzun bir aradan sonra liderliÄŸe hak ederek yükseldiklerini söyledi.

Antalyaspor karşısında aşırı yağışa raÄŸmen tribünleri doldurarak takımlarını coÅŸkuyla destekleyen taraftarlara teÅŸekkür eden Åžener, bordo-mavili futbolcuların da böylesine zor koÅŸullara raÄŸmen iyi bir futbol ortaya koyduÄŸunu belirtti.

Zevkli bir karşılaÅŸma oynadıklarını ifade eden BaÅŸkan Åžener, ''Antalyaspor da iyi oynadı. 5 sezon sonra liderliÄŸe yükseldik. Ä°yi bir takımımız var. Liderlik, bizim hakkımız. Ä°nÅŸallah Trabzonspor'u geri getireceÄŸiz. Ama ÅŸampiyonluk ÅŸarkıları söylemiyoruz. Lig uzun bir maraton. Dikkatli bir ÅŸekilde yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.

Åžener, Yattara konusunun da artık gündemden kalkmasını isteyerek, ''O konu artık bitti. Artık Trabzonspor'a bakıyoruz. Ocak ayındaki transfer döneminde de bana bakın'' diye konuÅŸtu.

Åžener, Antalyaspor maçının galibiyet primini iki katına çıkardıklarını da sözlerine ekledi.

UMUT VE COLMAN Ä°LK GOLLERÄ°NÄ° ATTILAR
Antalyaspor maçında birer gol atan Umut Bulut ve Gustavo Colman, 5. haftada ilk gollerini attılar.

Geçen sezon bordo-mavili takımın 14 golle en golcü oyuncusu olan Umut Bulut, bu sezon 5. haftada gol suskunluÄŸunu bozmuÅŸ oldu. Yeni transfer Arjantinli Colman da bordo-mavili takım ile ilk golünü kaydetti.

Umut Bulut, Antalyaspor maçı öncesi kazanmaları halinde lider olacaklarını bildiklerini belirterek, ''Kazandık ve uzun zaman sonra liderlik koltuÄŸuna ulaÅŸtık. Önemli olan bunu devam ettirip ligin sonunu lider tamamlamak. Kendimizi, futbolumuzu geliÅŸtirerek daha üst seviyeye çıkartarak Trabzonspor'u istediÄŸi hedefe, ÅŸampiyonluÄŸa ulaÅŸtırmak istiyoruz'' dedi.

Gökhan Ãœnal ile iyi anlaÅŸtıklarını ve aralarında bir sorun olmadığını kaydeden Umut Bulut, ''Antalyaspor maçında çok pozisyona girdik. Her aldığımız topta gol attırmak için birbirimizi arıyoruz. Ä°kimizde iyi niyetliyiz. Isaac de dahil. Attığım golde onun da katkısı vardı'' diye konuÅŸtu.

Katar'ın Al Sadd kulübü ile anlaÅŸan Ä°brahima Yattara'sız 2 maçtır oynadıklarını ifade eden Umut, ''Yattara'nın gidip gitmeyeceÄŸi kendi bileceÄŸi iÅŸ. Trabzonspor'da 6 sene oynadı. Bu süre içerisinde taraftarın gözdesi oldu. Ona yeni futbol hayatında baÅŸarılar diliyorum. Bundan sonra Trabzonspor'da Yattara yok, biz varız'' dedi.

COLMAN: YENÄ° POZÄ°SYONUMDA RAHATIM
Arjantinli oyuncu Gustavo Colman, orta alanda oyun kurucu olarak görev yaptığı mevkide kendisini daha rahat hissettiÄŸini söyledi.

Antalyaspor maçında oynadığı yeni pozisyonunda çok iyi oynadığını ve çok koÅŸtuÄŸunu ifade eden Colman, ''Kendimi böyle daha rahat hissediyorum. Oyuna daha rahat katılıyorum. Ä°lk golümü de attığım için mutluyum'' dedi.

Yattara'yı herkesin tanıdığını kaydeden Colman, ''Herkes onun ne kadar Ã¶nemli bir oyuncu olduÄŸunu biliyor. Onun gidiÅŸi bizi etkiledi. Ama biz kalanlarla devam etmeliyiz. Kalanlarda elinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Bu yeterli olacaktır'' diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.