Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Mıcır Faciası

Trabzon`un Çaykara ilçesi Çambaşı köyü mevkisinde, Ali Terzioğlu yönetimindeki plakası belirlenemeyen otomobil, yolun mıcırlı olması nedeniyle dereye yuvarlandı. Yaralanan sürücü Ali Terzioğlu ile Ayşenur, Meryem,



Trabzon`un Çaykara ilçesi Çambaşı köyü mevkisinde, Ali Terzioğlu yönetimindeki plakası belirlenemeyen otomobil, yolun mıcırlı olması nedeniyle dereye yuvarlandı. Yaralanan sürücü Ali Terzioğlu ile Ayşenur, Meryem, Kadriye ve Zeynep Terzioğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine kaldırıldı. Meryem Terzioğlu (77), müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaza, dün saat 14.00 sıralarında, Çambaşı Köyü yakınlarında meydana geldi. Trabzon`un Of İlçesi`nden Çaykara yönüne giden 46 yaşındaki Ali Terzioğlu, bir anlık dikkasizliği sonucu yönetimindeki otomobili zemindeki mıcıra kaptırdı. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki Solaklı Deresi`ne yuvarlandı.

 

Derenin ortasında kalan ve neredeyse tavanına kadar suya gömülen otomobildekilere, ilk müdahaleyi çevredekiler yaparken, kısa sürede Of Devlet Hastanesi`nden 112 Acil Servis ekibi olay yerine yetişti. Ekipteki kadın doktor Nesibe ve hemşire de hiç çekinmeden yarı bellerine kadar suya girip otomobildekileri kurtarma çalışmalarına katıldı.

Teker teker kurtarılan sürücü Ali Terzioğlu ile Ayşenur (97), Meryem (77), Kadriye ve Zeynep Terzioğlu (4) olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi`ne kaldırıldı, tedavi altına alındı. Meryem Terzioğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.