Sosyal Medya

ÇAYDEF turnuvası sona erdi

Çaydef 1. Halı Saha Turnuvasında Yeşiltepe, final maçında Çepnilileri yenerek kupayı aldı.



 

 

Rıdvan Dilmen turnuvaya katıldı

 

ÇAYDEF tarafından düzenlenen 1. Halısaha Turnuvası final karşılaşmasına Şeytan lakaplı eski futbolcularımızdan ve şimdilerde futbol yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen davetli olarak katıldı. Futbolcular ve seyirciler tarafından büyük ilgi ile karşılaşan Rıdvan Dilmen hayranları ile bol bol resim çektirdi ve final karşılaşmasını izledi.

 

Çay Tv den canlı olarak yayınlanan final gecesinde kupa maçından önce şöhretler karması sahada yerini aldı. Eski futbolcularla, yöneticilerimizin karmasından oluÅŸan maç izleyenlere keyifli anlar yaÅŸattı. "Åžeytan Rıdvan" olarak tanından eski FB li futbolcu Rıdvan Dilmen'in sahaya gelmesiyle bütün oyuncuları ve seyircileri heyecan sardı.

Yeşiltepe ve Çepni Takımlarının oynayacağı maç öncesi saha karnaval alanına dönüştü. Havada renk cümbüşü yaşanırken, seyirciler de Yeşiltepe takımının ikramı olan baklavayı yediler.

 

Maç büyük çekişmeyle geçti. Çepni takımı iyi başladığı maçı, tecrübeli rakibi karşısında kaybetti. Fakat final oynayacak güçlü bir takım olduğunu da başarılı futboluyla hissettirdi.

Maçın bitmesinin ardından coşan Yeşiltepe taraftarı oyuncularıyla gurur duydu. Şampiyonada
 

1. YeÅŸiltepe DerneÄŸi

2. Çepni Derneği

3. Çayeli Vakfı takımlarına kupaları verildi.

Centilmenlik kupasını ise Çınartepe takımı aldı.

Şampiyonada gol kralı ise Çepniler takımından Nazmi Tüysüz oldu.

Kupasını alan takımlar ve turnuva boyunca mücadele eden takımların oyuncuları, antrenörleri, dernek başkanları tulum eşliğinde coşarak turnuvanın dostluk turnuvası havasında geçmesini kutladı.

 

2009 yılında 2. Çaydef Halı Saha Turnuvasında buluşulmak üzere sahadan ayrılan takımlar seneye kadar kupayı almak için hazırlıklarını yapacaklar.


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.