Sosyal Medya

Eyüp Rizeliler ve Rize yi sevenler derneği

Eyüp Rizeliler ve Rize yi sevenler derneği başkanı Mehmet YAZICI ve eş başkanı olduğu Madenköy Yazıcılar Mahallesi Derneği Senoz Vadisinde yapılan HES leri protesto etme amacıyla Madenlide buluştular



Eyüp Rizeliler ve Rize yi sevenler derneÄŸi baÅŸkanı Mehmet YAZICI ve  eÅŸ baÅŸkanı olduÄŸu Madenköy Yazıcılar Mahallesi DerneÄŸi Senoz Vadisinde yapılan HES leri protesto etme amacıyla Madenlide buluÅŸtular

 

Sevgili senozlu hemşerilerim hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Bizler yöresini çok seven  insanlarız yöremizi bozmaya vadimizi yok etmeye çalışanlar  açık açık bizim bu sevdamızı yok etmeye çalışıyorlar herkes. Åžunu çok iyi bilsin: bu sevda için her türlü mücadeleyi yasal  çerçevede sonuna kadar takıp edeceÄŸiz  senoz derneÄŸi bu çalışmayı baÅŸlattı, ÅŸimdi biz buradayız. yarın baÅŸkalarıda  gelecektir, bunlar uyarı niteliÄŸi taşıyan açıklamalardır gerekirse tüm yöre insanı gurbetten yöremize gelir 365 gün burada kalır ve mücadelesini verir.

DeÄŸerli hemÅŸerilerim sayın bakanımız Hayati YAZICI bey beyfendinin ilgi ve alakasıyla anakarada incelenmeye alınmış olan bu konu  inÅŸallah hayırlı bir sonuç verecektır.

Yöre insanı adına bakan beye ve bu konuya duyarlılığını esirgemeyen eski başkanımız Mesut YILMAZ beyefendiye de teşekkürlerimde sunuyorum.

Senozderesi sahipsiz değildir bu böyle bilinsin mevlam yar ve yardımız olsun.

Saygılarımla Allah emanetsiniz.

 

Mehmet YAZICI

Eyüp Rizeliler ve Rize yi sevenler derneği başkanı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.