Sosyal Medya

Erdoğan iddianameden utandı

Başbakan Erdoğan kapatma davasını açan Başsavcı'ya sert çıktı. İddianameyi garabet olarak gördü.



Başbakan Erdoğan, "Bu yoldan bizi almaya kimsenin gücü yetmeyecek. Böyle garabetle, ayıpla karşı karşıya bırakanlar bunun utancıyla yaşamaktan kurtulamayacak" dedi.

Siirt Ä°l Kadın Kolları Kongresi'nde partililerin büyük bir coÅŸkusu altında konuÅŸan ErdoÄŸan, yargı kurumunun millet adına yetki kullanamayacağını söyledi.  "Türkiye seninle gurur" duyuyor" "BaÅŸbakana uzanan eller kırılsın" ÅŸeklinde sloganlar eÅŸliÄŸinde konuÅŸtu

-Siirt anlamlı ÅŸehir. Hep böyle anlamlı günlerde Siirt'teyiz. Dün akÅŸam yine bir geliÅŸme yaÅŸandı. . 

-Demokrasi mücadelesi veren partiyiz. Kol kırmakla el kırmakla işimizi yok. En büyük dersi sandıkta alırlar.

-Kimse 16 miyon 500 bin seçmenin oy verdiği AK Parti'yi laikliğin odagı haline geldiğini söyleyemez.

-Dünkü olay AK Parti'ye değil, milli iradeye atılmış bir adımdır. Karanlık günler geride kaldı. 23 dönem üst üste büyüyen kaybettiği kazanımları geri alan bir ülke haline geldi. 81 vilayette kalkınma seferberliği başladı.

-Müflis tüccarlardan kurtarmış durumdayız. Çocuklarımızın gözlerine umut geldi. AK Parti'yu kurma kararını millet verdi siz verdiniz.

-Türkiye'yi bir bütün sevdik. İnşallah son nefesimizde de öyle seveceğiz. Biz bu yola çıkarken ne dedik? Tıpkı Aşık Veysel gibi. "Uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece" dedik. Şartlar ne olursa olsun halka hizmet yolunda yürüyeceğiz. Bu yoldan bizi almaya kimsenin gücü yetmeyecek.

-Demokratik dönüşüme ayak uyduramayanlar olabilir. Demokratik yürüyüşümüze aynı kararlılıkla devam edeceğiz.

-Gölge düşürenler siyasi ve ekonomik istikrarı tehlikeye atanlar bunun vebalini taşıyacaktır. Millet ne badireler ödedi. Bu millete böyle bir haksızlığı kimse reva göremez.

-Yargı kurumu millet adına yetki kullananaz. Talihsiz girişimin hukuki zemini olmadığı gibi hiçbir meşruyeti yoktur.

-Böyle garabetle ayıpla karşı karşıya bırakanlar bunun utancıyla yaşamaktan kurtulamayacak.

-Birileri çıksın miletin kazanımlarını bir çırpıda heba etsin bundan büyük sorumsuzluk olamaz. Herkes bu millete vereceği vebali iyi bilmelidir.

-Kim bu ülkeyi huzurmuz ederek kendine fayda sağlayacağına inanıyorsa gaflettedir.

-Demokrasi olsa da olur olmasa da olur değil olmazsa olmazıdır bunu böyle bilelim. Gölgeli siyasetin son kullanm tarihi bitmiştir.

-Sadece kardeşliğin siyasetini yapacaktır. Türkiye bir daha karanlık günlere dönmeyecek. Bize durmak yok yola devam.

-Üç şeyi asla uuntmayacağız. Umudumuzu, birbirimize olan bağlılığımızı ve istikrarımızı. Bütün engelllerin hedefinde bunlar var. Asl başaramayacaklar. Bu ülkenin ahengini bozamayacaktırlar.

-Asla kardeşliğimizi dezelemeyecekler. Çocuklarımızın gözündeki ışıltısını söndüremeyeceklerdir. Rotayı asla karanlığa çeviremeyeceklerdir.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.