Kaliteli bir kadromuz var
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, ''İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı, takımdaki her şeyi daha net olarak görmemizi sağlayacak'' dedi.



İlyas GÜR
Susiç, yaptığı açıklamada, çok kısa sürede Cumartesi günü yapacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanmaları gerektiğini, karşılaşmayı kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını belirterek, ''Kaliteli bir kadromuz var.
İnanıyorum ki bu maçı rahatlıkla kazanacağız. Her ne kadar 3 maçta kalemizde 11 gol görsek de iyi futbolculardan kurulu bir takımız. Futbolcularım bu maçın üstesinden geleceklerdir'' diye konuştu.
Milli takım maçları nedeniyle lige verilecek aranın kendileri için iyi bir fırsat olacağını ifade eden Susiç, ''Sıkıntıları tespit etmemiz gerekiyor. Yapacağımız idmanlar ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı, takımdaki her şeyi daha net olarak görmemizi sağlayacak. Transfer yapıp yapmayacağımıza bu maça göre karar vereceğiz. Lige verilen arada yapacağımız çalışmalarla Fenerbahçe karşısına daha hazır ve diri bir takım olarak çıkacağız'' dedi.
Başarıda taraftarın payının büyük olduğunu kaydeden Susiç, şunları söyledi:
''Daha çok koşan, mücadele eden, sahada 90 dakika her şeyini ortaya koyan bir takım oluşturmak için çalışacağız. Bunu yaparken taraftarımızın desteğine ihtiyacımız olacak. Futbolcularımız taraftar desteğiyle hedeflerine ulaşacaklardır.
Taraftarımız takıma sahip çıksın. Saha içerisinde taraftar desteği arkasında olan futbolcunun başarıyı yakalaması daha kolay olacaktır.''
Henüz yorum yapılmamış.