Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Yomralı Genç İşadamları Derneği Kuruldu...

Değerli Ziyaretçileirmiz Yomralı Genç İşadamları bir araya gelerek bir dernek kurdular. Yomra Genç İş Adamları Derneği (YOGİAD)adı altında bir grup genç işadamımızın kurduğu dernek Yomra'da istihdamı artıracak projeler yapmayı hedefliyor.



Yönetim Kurulu Başkanlığını Zeki Şahin?in yaptığı Yomra Genç İş Adamları Derneği?nin Genel Sekreterliğini Zekeriya Akgül, Saymanlığını Hasan Bülbül, Başkan Yardımcılığını ise Hakan Gümrükcüoğlu yürütüyor.
      DerneÄŸin geçici yönetimi ise; ?Ä°shak Yılmaz, Faruk YeÅŸilyurt, Mustafa Yılmaz, RuÅŸen Akgül, Mustafa Bıyık, Salih DilaveroÄŸlu, Ä°lker Yıldırım, Mustafa Akgül, Yunus Tuna, Mesut Kamil, Ali Rıza Altun, Osman Yetim, Mustafa Çetinkaya, Adem Yıldırım, Yılmaz AbdioÄŸlu? dan oluÅŸuyor.

      Dernek; Ãœyelerinin ve Yomra halkının sosyal, ekonomik ve kültürel geliÅŸimine katkıda bulunmak, Yomra?nın ve Yomralının dayanışma ruhunu geliÅŸtirmek, kamuoyunu yönlendirmek, çeÅŸitli yayınlar, eÄŸitim çalışmaları, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek Yomra?yı daha ileriye taşımayı hedeflemektedir.  

      Dernek aynı zamanda daha fazla istihdam saÄŸlayan yeni projelerin öncülüğünü yaparak üyelerin güç birliÄŸi halinde Yomra ekonomisine ve sosyal yapısına katkı saÄŸlamak için açılımlar üretecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.