Sosyal Medya

Sağlık

Harun Kolçak'ın Ölümü Babasının İçine Doğmuş: Yengeç Düşünce "Oğlan Gitti" Dedim

Usta oyuncu Eşref Kolçak, oğlu Harun Kolçak'ın ölümünün ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kolçak, "Harun'un öleceğini 3 saat önceden hissettim." diyerek yürekleri sızlattı.



Usta oyuncu EÅŸref Kolçak, oÄŸlu Harun Kolçak'ın ölümünün ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kolçak, "Harun'un öleceÄŸini 3 saat önceden hissettim." diyerek yürekleri sızlattı.

 

YeÅŸilçam'ın efsane oyuncularından 90 yaşındaki EÅŸref Kolçak, oÄŸlu Harun Kolçak'ın vefatının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. OÄŸlunun yengeç burcu olduÄŸunu ve buzdolabının üzerinde yengeç mıknatısı olduÄŸunu söyleyen Kolçak, "Yengeç düÅŸünce "oÄŸlan gitti" dedim, gerçekten de 3 saat sonra gitmiÅŸti" dedi.

"ÖLECE?Ä°NÄ° ÜÇ SAAT ÖNCE HÄ°SSETTÄ°M"

19 Temmuz'da oÄŸlu Harun Kolçak'ın ölüm haberini alan usta sanatçı EÅŸref KolçakPosta Gazetesi'nden Işıl Cinmen'e konuÅŸtu. Kolçak, oÄŸlunun ölümünü hissettiÄŸini ÅŸu sözlerle dile getirdi: "Harun, Yengeç burcuydu. O gün mutfaÄŸa girdiÄŸimde buzdolabımdaki yengeç mıknastısının yere düÅŸtüÄŸünü gördüm. Yerde duran yengece baktım ve 'OÄŸlan gidiyor' dedim. Nitekim 3 saat sonra gitti."

"UYUÅžTURUCU KULLANIYORDU YAZAN ADAMA KÜFÜR BÄ°LE ETMEM"

"UyuÅŸturucu ve alkol kullandığı iddia edildi" sorusuna ise ÅŸöyle yanıt verdi: "Adamı tanımam. Cengiz SemercioÄŸlu diye biri yazmış. Ya bu kadar terbiyesizlik olur mu? Ayıptır! Ölen birini kötüleyerek ne kazanırsın be adam. Alkol tamam. Ama Harun katiyen uyuÅŸturucu kullanmadı. Doktoru da açıkladı. O yazıyı yazana küfür bile etmem!"

 
 

 

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.