Sosyal Medya

GÃœNCEL

Erdoğan İlk Kez Söyledi: Kılıçdaroğlu'nun Adamı Darbecilerle Konuştu, Tanklar Yol Verdi

Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi gecesiyle ilgili bir detayı ilk kez Konya'da açıkladı: Kılıçdaroğlu, darbecilerin açtığı yoldan Bakırköy'e giderek neticeyi orada bekledi.



 

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan Konya'da konuÅŸtu ve 15 Temmuz darbe giriÅŸimi gecesi ile ilgili bir detayı açıkladı.

ErdoÄŸan "CHP Genel BaÅŸkanı KılıçdaroÄŸlu 15 Temmuz darbe giriÅŸimi gecesi darbecilerin açtığı yoldan Bakırköy'e gitti ve orada neticeyi bekledi" dedi.

Erdoğan'ın konuşması şöyle:

15 Temmuz'da 10 binlerce insan havalimanına gelmiÅŸ. Sormazlar mı bu adamlar burada neden toplandı. Adamı gidiyor tanklardaki subaylarla konuÅŸuyor. Tanklar çekiliyor, beyefendiye yol açılıyor. Ondan sonra Bakırköy Belediyesi'ne gidip, orada kahve yudumlarken, televizyondan darbe sürecini izliyor.

"TANKIN ÜSTÜNE ÇIKIP BİR TİYATRO DA SEN OYNASAYDIN"

Siz demokrasinin namusunu 15 Temmuz'da darbe giriÅŸime tiyatro demek yerine; Ä°stanbul'a indiÄŸiniz ilk anda üzerine çıkıp milletinizle birlikte olduÄŸunuzu ilan ederek kurtaracaktınız. Hani öyle diyordun "bir darbe olduÄŸunda ilk tankın üzerine ben çıkarım" diyordun. Ãœstelik bu tank senin üzerine gelmiyordu. BaÅŸka istikamete gidiyordu. Çıksaydın ya üzerine Bir tiyatro da sen oynasaydın.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.