Sosyal Medya

GÃœNCEL

ErdoÄŸan?dan hemÅŸehrilerine sitem!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: ?2019?da çok daha farklı bir netice bekliyoruz: Bunu da açık söylüyorum Güneysu niye bir numara olmadı, Rize niye bir olmadı Türkiye genelinde??



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan: “2019’da çok daha farklı bir netice bekliyoruz: Bunu da açık söylüyorum Güneysu niye bir numara olmadı, Rize niye bir olmadı Türkiye genelinde?”

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, 2-3 günlük bir tatil için geldiÄŸi memleketi Rize’nin Güneysu ilçesinde yaptığı ilk konuÅŸmada hemÅŸehrilerine sitemde bulundu.

erd2-006.jpg

ErdoÄŸan, referandum sonuçlarında Güneysu’nun ve Rize’nin Türkiye’de ilk sırada yer almamasını eleÅŸtirerek “2019’da çok daha farklı bir netice bekliyoruz: Bunu da açık söylüyorum Güneysu niye bir numara olmadı, Rize niye bir olmadı ? Türkiye genelinde” dedi. 

erd1-005.jpg

Malatya programının ardından havayolu ile geldiÄŸi Trabzon’dan helikopterle beraberinde Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman AÅŸkın Bak ile Rize’ye geçen ErdoÄŸan, Güneysu ilçe merkezinde kendisini bekleyen hemÅŸehrilerini selamladı.

ErdoÄŸan, yaptığı kısa konuÅŸmada, çay mevsiminin bereketli olması temennisinde bulunarak “Bugün Malatya’daydık çok muhteÅŸem bir açılış gerçekleÅŸtirdik. Ondan önce Ä°stanbul’da güzel bir toplantımız oldu. Åžimdi de ana baba ocağına gelelim, burada ÅŸöyle 2-3 gün Rize ve Trabzon; herhalde Rize ve Trabzon’da dinlenme fırsatı verirsiniz. Buraya kadar gelmiÅŸken Rize Havalimanı çalışmalarını yerinde inÅŸallah gidip kontrol edeceÄŸiz. Trabzon’daki çalışmaları yine ilgili bakan arkadaÅŸlarım ile yerinde beraber gidip kontrol edeceÄŸiz. Ondan sonra da inÅŸallah hafta içi mesaiye Ankara’ya tekrar döneceÄŸiz” dedi.

“Bu duygular içinde sizlerle el ele omuz omuza vermek suretiyle 2019’da çok daha farklı bir netice bekliyoruz” diyerek referandum sonuçlarında Rize ve Güneysu’nun 1. Sırada olmamasını eleÅŸtirerek “Bunu da açık söylüyorum. Güneysu niye bir numara olmadı, Rize niye bir olmadı, Türkiye genelinde? Bunu istemek herhalde CumhurbaÅŸkanı olarak hakkımızdır diye düÅŸünüyorum. Ä°nÅŸallah daha çok çalışacağız ve bir numara olacağız. Hepinize hayırlı geceler diliyorum, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

galeri.gif

vid1.jpg


ErdoÄŸan’dan hemÅŸehrilerine sitem! paylaÅŸan: pazar53

kaynak www.pazar53.com

emeÄŸine teÅŸekkür 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.