Sosyal Medya

GÃœNCEL

50. yıl anısına plaket takdim edildi.

Bayraktar İnşaat’ın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, kurumun 50. yılı için İstanbul'da düzenlenen gecede bir konuşma yaparak, faaaliyetlerini aktardı.



TAKA/BÄ°ROL SANCAK

50 yılda toplam inÅŸaat alanı 1,8 milyon metrekareyi bulan 205 proje gerçekleÅŸtiren Bayraktar inÅŸaat, Adres Ankara, Adres SelimpaÅŸa, Sancaktepe EÄŸitim Kompleksi ve Alemdar ÇiftliÄŸi projeleri ile de gündemde.

EKSÄ°KSÄ°Z TAMAMLADIK

Yakınları ile birlikte düzenlediÄŸi 50. Yıl etkinliÄŸinde konuÅŸan Bayraktar Ä°nÅŸaat'ın kurucusu ErdoÄŸan Bayraktar, özel sektörde, bürokraside ve Bakanlık görevinde geçen 50 yıllık çalışma yaÅŸamı ile ilgili bilgileri paylaÅŸtı. KonuÅŸmasında, en fazla önem verdiÄŸi ÅŸeyin "güven vermek ve güven kazanmak" olduÄŸunu söyleyen ErdoÄŸan Bayraktar, "BaÅŸta konut olmak üzere muhtelif sanayi siteleri, tatil siteleri ve kooperatif yapılar ürettik. BaÅŸladığımız tüm projeleri eksiksiz tamamlayarak iskanını aldık" dedi. 

GELECEÄžE MÄ°RASIMIZ

Bayraktar, “Zorluklar baÅŸarımızın temelini oluÅŸturdu. Yol tozlu ve zordu. Emek ve güven yarım asırlık baÅŸarımızın parolası. Güvenilir ve aranılır olmaya çok dikkat ettim. Kaliteli ve güvenli inÅŸaat için özen gösterdim. Her projemiz geleceÄŸe bir miras. Tam güvenle inÅŸaat sektörüne yenilikler katmayı sürdürüyoruz. 50 yıllık tecrübemizin imzası Ankara’ya atıldı. Adres Ankara evlerini Etlik’te yapıyoruz. 1973 yılında baÅŸarının temelini Ä°stanbul’un Fatih semtinde Gürpınar Apartmanı ile attık. Müteahhitlik o dönem çok zordu. BaÅŸarı bizim için asla tesadüf deÄŸil. Her projemizin harcında, azim, özveri ve fedakarlık var. Güvenilir, saÄŸlam, sosyal alanların olduÄŸu projelerimiz her zaman önceliÄŸimiz. 50 yıllık birikimimizle öncüyüz. BaÅŸarıya giden yol güvenden geçer. Ülkemizin mirasına katkıda bulunmak için çeÅŸitli illerde sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyoruz. Vatanımıza hizmet her zaman önceliÄŸimiz. Ülkemizin ihtiyaç duyduÄŸu her an yardıma hazırız. Daha açılacak çok temeller var. Yolumuz uzun. Parolamız çalışmak. Güvenin adresi olmaya devam edeceÄŸiz. Ä°nÅŸaatçı aileyiz” diye konuÅŸtu. 

TEK BAÅžINA MÜCADELE

Bayraktar, “50 yıllık çalışma hayatımda çok gayretim oldu. Güvenilir ve aranılır olmak için çok dikkatli oldum. Yarım asırlık tecrübemiz var. Azimli, gayretli ve istikrarlı bir çalışma, tek başına mücadele veren bir insanı bu noktalara taşıdı. Kendi mazimize not düÅŸtük, iz bıraktık. Hiçbir ÅŸey yokken gösterdiÄŸin sabır, her ÅŸeyin varken sergilediÄŸin tavıra göre yer tutarsın. Makam sahibi iken sana yakın olmak, dost olmak isteyen birçok kiÅŸi makamdan düÅŸünce ortadan kayboluyor. Ä°nÅŸaatçılık kolay iÅŸ deÄŸil. Ä°nÅŸaatı kaliteli yaparak, bir an önce bitirmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 

50. yıl, 5 proje, bir çiftlik ve sosyal sorumluluk projeleri ile taçlanıyor

Gündemlerinde bulunan Ankara Etlik Åžehir Hastanesi karşısında YeniÅŸehir Yapı Kooperatifi'nden kat karşılığı alınan büyük bir iÅŸi yürüttükleri bilgisini veren Bayraktar, öne çıkan projeleriyle ilgili ÅŸöyle konuÅŸtu; "Ankara'da devam eden inÅŸaatımız oldukça büyük bir proje. Arsa sahibi kooperatife bin 290 konut vereceÄŸiz. Üyelerin evlerini de bir an önce bitirip teslim edeceÄŸiz. Bugüne kadar 300 kadar daire sattık. Toplamda 3 bin konut ve 2 çarşısı olan bir inÅŸaat, güzel bir proje. Biz de inÅŸaatı kaliteli yapmak ve bir an önce bitirmek istiyoruz.


Yine Ä°stanbul'da Kartal Samandıra KavÅŸağı'nda çok müthiÅŸ bir eÄŸitim kompleksini bitirdik. Sancaktepe'de Mesleki ve Teknik Yüksekokul olabilecek, misafirhanesi, yurdu, lojmanları ve büyük bir atölyesi olan eÄŸitim kampüsünü de deÄŸerlendirmek istiyoruz. KoÅŸuyolu'nda ofis binası bitirdik ve satış sürecindeyiz. Silivri SelimpaÅŸa'da 17 villa yapıyoruz. Kırklareli- Demircihalil köyünde güzel bir çiftliÄŸimiz var. Jersey ırkı ile büyükbaÅŸ süt hayvancılığı ve tarım yapıyoruz. Trabzon merkezde, Pazarkapı'da bitirme aÅŸamasına getirdiÄŸimiz cami ve külliye bizim en önemli sorumluluÄŸumuzdur."

SEKTÖRDE ÖNCÜYÜZ

50 yıllık dönemde gerçekleÅŸtirdikleri çalışmaları da anlatan ErdoÄŸan Bayraktar, iÅŸ dünyasında saygın ve güvenilir bir miras bırakarak birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Bayraktar Ä°nÅŸaat'ın, bu dönemde toplum yararına sosyal projeleri ile de öne çıktığına vurgu yapan ErdoÄŸan Bayraktar, "Her zaman sektöre öncü ve örnek olduk" dedi.

Bayraktan Ä°nÅŸaat Kurucusu ErdoÄŸan Bayraktar, ailesi, yakınları, iÅŸ ortakları, sektörden ve siyaset dünyasından seçkin katılımcıların hazır bulunduÄŸu 50.yıl resepsiyonundaki konuÅŸmasında ÅŸunları söyledi: "ErdoÄŸan Bayraktar olarak yarım asırdır çok fazla iÅŸ yaptım. Ä°nÅŸaat sektöründe; çoÄŸunlukla Fatih, Åžehremini, Topkapı, Kaleiçi, Lunapark çevresi olmak üzere; KocamustafapaÅŸa, Ä°kitelli ve EskiÅŸehir'de de; konutlar, tatil siteleri, sanayi siteleri, kooperatifler gibi birçok projeyi eksiksiz tamamlayarak iskanlarını aldık. Konut alacak olan müÅŸterimiz inÅŸaatı bizim yaptığımızı öÄŸrenince 'ErdoÄŸan Bayraktar verdiÄŸi sözü tutar, aldığı iÅŸi bitirir' diyor ve parayı verip gidiyor. Ä°ÅŸte bu güven vermektir, güven kazanmaktır. Binlerce ÅŸükür olsun."

BAÅžARI KARNESÄ°

Bayraktar'ın verdiÄŸi bilgiye göre, Bayraktar Ä°nÅŸaat 50 yılda 205 farklı projeye imza attı. Bu projelerin 172'si konut, 5'i sanayi ve fabrika, 14'ü ticari-iÅŸ merkezi, 6'sı eÄŸitim tesisi olan Ä°ÅŸlerin tamamı özel sektör kökenli olup; 8'i de sosyal sorumluluk projeleridir. 50 yılda toplam inÅŸaat alanı 1,8 milyon metrekareyi bulan projeler; Ä°stanbul, Trabzon, EskiÅŸehir, Kırklareli, Balıkesir, Hatay (Ä°skenderun) ve Ankara'da gerçekleÅŸtirildi.

Bayraktar Ä°nÅŸaat’ın gurur galasına, Trabzon BüyükÅŸehir Belediyesi önceki dönem baÅŸkanı Dr. Orhan Fevzi GümrükçüoÄŸlu, Trabzonspor kulübü önceki dönem baÅŸkanı Ä°brahim HacıosmanoÄŸlu ile iÅŸ ve siyaset dünyasından seçkin davetliler, iÅŸ ortakları, paydaÅŸlar ve ÅŸirket ekibi katıldı. 

 

ErdoÄŸan Bayraktar’a 50. Gurur yılı dolayısı ile Bayraktar Ä°nÅŸaat ekibi çiçek ve plaket takdim etti. Bayraktar’ın konuÅŸmaları salonda zaman zaman duygulu anlar yaÅŸatırken, davetliler dakikalarca alkışladı. ErdoÄŸan Bayraktar’ın ilk inÅŸaata baÅŸladığı yıl olan 1973 yılındaki ilk projesini çizen Ä°nÅŸaat Mühendisi Emin KıroÄŸlu’na 50. Yıl anısına plaket takdim edildi.
TAKA/BÄ°ROL SANCAK

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.