Sosyal Medya

GÃœNCEL

Kemal Kılıçdaroğlu İzmirlilerden söz aldı,Söz verdi!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Gündoğdu Meydanında binlerce İzmirliye hitap etti.



CHP Lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu, eÅŸi Selvi KılıçdaroÄŸlu ile 14 Mayıs Seçimleri öncesi Ä°zmirlilerin karşısına çıktı.

Ä°zmirlilere "KuruluÅŸun ve kurtuluÅŸun, Hasan Tahsinlerin kentindeyiz. Benim umudum sizlersiniz" cümleleri ile seslenen CHP Lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu, konuÅŸmasında toplumun tüm kesimlerini kucakladı.

Gençlere, çiftçilere, üreticilere, emeklilele seslenen KılıçdaroÄŸlu, Millet Ä°ttifakı iktidarında emeklilere Kurban Bayramı'nda 15 bin lira verileceÄŸini duyurdu.

KILIÇDAROÄžLU'NUN KONUÅžMASININ SATIR BAÅžLARI:

Türkiye'nin içine düÅŸtüÄŸü bu durumdan Türkiye'yi birlikte çıkaracağız. Söz mü? Ne olursa olsun tüm engelleri yıkacağım, Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağım.

Sevgili gençler iyi misiniz? Sizden tek isteÄŸim; sandığa gidin. Bir yakınınızı ikna edin ve sandığa gidin. Türkiye'nin bu çıkmazdan çıkabileceÄŸini onlara anlatın. Söz mü? Ben de size söz veriyorum; bu ülkeye baharı, kardeÅŸliÄŸi getireceÄŸim. Hiçbir çocuÄŸun yataÄŸa aç girmediÄŸi bir ülkeyi inÅŸa edeceÄŸim; göreceksiniz.

Hepimizin karnı doyacak. Kazanacağım; tüyü bitmemiÅŸ yetimin hakkını yemem, yedirmem. Onlar yandaÅŸları için çalışıyor; Bay Kemal halk için çalışır.

Ä°ÅŸsiz olan bir çocuk evdeyse, ne annede ne babada huzur yoktur. Bugün milyonlarca evde huzursuzluk var. Bu tabloyu ters yüz etmemiz lazım. 100 bin öÄŸretmen ataması yapacağız.

KılıçdaroÄŸlu'nun konuÅŸması sonrası Millet Ä°ttifakı temsilcileri sahneye çıkarak Ä°zmirlileri toplu olarak selamladı.

Mansur Yavaş İzmirlilere seslendi: 15 Mayıs'ta sizi Ankara'ya bekliyoruz

Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ, Ä°zmir'de konuÅŸtu: 15 Mayıs'ta genel baÅŸkanımızı ilk turda seçeceÄŸiz, sizler de geleceksiniz. 15 Mayıs'ta sizi Ankara'ya bekliyoruz. O yürümeyi seviyor.

Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ, Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun büyük mitingi öncesi Ä°zmirlilere hitap etti.

BaÅŸkan YavaÅŸ, Ä°zmirlilere "Sevgili Ä°zmirliler Türkiye Cumhuriyeti'nin BaÅŸkentinden selam getirdim. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diyerek sözlerine baÅŸladı.

Mansur YavaÅŸ'ın konuÅŸmasının satır baÅŸları ÅŸöyle:

Siyasi partilerin fikirde yarıştığı dönem artık bitti. Seçimde sürekli üstümüze bir ÅŸey sallamaya baÅŸlıyorlar 21 yıl sonunda söyleyecek bir ÅŸeyleri olmadığı için. Nefret dilini yok edeceÄŸiz ve Türkiye'yi normal siyasette buluÅŸturacağız.

Yuh çekip de nefesinize yazık etmeyin

Bu adamlara devlet mi teslim edilir?

Bu ülkede teröristlerle suçlanacak son kiÅŸi Sayın KılıçsaroÄŸlu'dur. Bu ülkeyi sıfır terörle aldılar; ÅŸimdi getirdikleri hal bu. Åžimdi herkesi terörist ilan ediyorlar. Bunlar mevsimlik vatanseverler. Söyleyecek sözü olmayanların söyleyecek sözü bu. Bu ülkede artık siyasetin normalleÅŸmesinin zamanı geldi. 85 milyon insana oy vermesin vermesin herkese eÅŸit davranacağız.

15 Mayıs'ta genel baÅŸkanımızı ilk turda seçeceÄŸiz, sizler de geleceksiniz. 15 Mayıs'ta sizi Ankara'ya bekliyoruz. O yürümeyi seviyor. Beraber Çankaya'ya yürüyeceÄŸiz.

Gençler Ä°zmir'de ilk turda bitireceÄŸiz, söz mü? Sizlere verdiÄŸimiz sözleri tutmaya söz veriyorum.

Ekrem Ä°mamoÄŸlu, GündoÄŸdu'da konuÅŸtu: Ä°zmir'in ucu görünmüyor

CHPli Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, GündoÄŸdu Meydanında yaptığı konuÅŸmada, katılımın yoÄŸunluÄŸuna dikkat çekti.

CHPli Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu, GündoÄŸdu Mitinginde konuÅŸtu.

Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mansur YavaÅŸ'tan sonra konuÅŸan Ä°mamoÄŸlu sahneye karısı Dilek Ä°mamoÄŸlu ile geldi.

Ä°mamoÄŸlu, konuÅŸmasına kalabalığa dikkat çekerek "En son söyleyeceÄŸimi baÅŸtan söyleyim; Ä°zmir hazır mıyız? Her ÅŸey çok güzel olacak. Kazanıyoruz Ä°zmir kazanıyoruz. Millet kazanıyor; hiç ÅŸüpheniz olmasın1 dedi.

İmamoğlu konuşmasında şunları aktardı:

Ekonomi rahatlasın, mutfaktaki yangın sönsün, gençleri yeniden üretim ve geleceÄŸin teknolojileri ile buluÅŸsun. Bunun için çalışacağız. Ortak akıl iÅŸ başına geliyor, hazır ol Ä°zmir.

Bu güzel kentin bizi cumhuriyetle buluÅŸturdu. Sizler bu ışığı taşıyan insanlarsınız. Demogojik cümlelere aldanmayın; millet ittifakının güçlü kadroları arkasındaki toplumsal güç 86 milyon insanımız için seçim kazanacak.

86 milyon insanımız kazanıyor, kazanıyoruz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.