Sosyal Medya

Rize

Muharrem İnce Rize'de, Rize Cumhurbaşkanı adayı gördü

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "İlk kez Rize'de dedemin, anneannemin memleketinde partimizin işaretini gösteriyorum. Ne bu? Üçüncü yol. Ne sağdan, ne soldan, Atatürk'ün yolundan. Biz üçüncü yoluz." dedi.



Rize'de düzenlenen toplantıya katılan Memleket Partisi Genel BaÅŸkanı Muharrem Ä°nce, parmaklarıyla üç iÅŸareti yaptı. Ä°nce, "Biz üçüncü yoluz. Bugünden itibaren meydanlar, sokaklar bu iÅŸaretle dolacak" dedi.

CumhurbaÅŸkanı adayı ve Memleket Partisi Genel BaÅŸkanı Muharrem Ä°nce, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Rize'ye giden Ä°nce, partililerle bir araya geldi. Ä°nce, bir otelde düzenlenen toplantıda, partisinin selamlama iÅŸaretini gösterdi.

 

Ä°nce, partisinin milletvekili aday tanıtım programında, Türkiye'nin huzura, hakkaniyete, hukuka, adalet, ahlaka ve akla ihtiyacı olduÄŸunu, bunu da Memleket Partisi'nin getireceÄŸini savundu.

"Deli saçması. Mesaj attım, 'Ä°ftira atıyorsun, bunu düzelt. Sana dava açarım. Bir gazeteciye dava açmak istemiyorum.' Kolay kolay açmıyorum. Mesaj atmış bana, 'Muharrem Ä°nce, iddiaları reddediyor. Bugün için saat 4'de yayına bekliyorum.' Ne büyük adam. Neredesin, müsait misin, uygun musun? Programın var mı? Evet, Rize'deyim gel. Buna dava açacağım. Kazandığım parayı da Memleket Partisi'ne bağışlayacağım."

 

"Sadullah Ergin, Atatürk'ün Çankaya'sında CHP'nin milletvekili adayı." ifadelerini kullanan Ä°nce, ÅŸunları kaydetti:

Ä°nce, Türkiye'nin yeni söylemlere ihtiyacı olduÄŸunu belirterek, ÅŸunları söyledi:

"Biz bu ülkede üretimi artıracağız, tarımı destekleyeceÄŸiz, eÄŸitimin niteliÄŸini yükselteceÄŸiz, mültecileri göndereceÄŸiz, yargıyı bağımsız tarafsız hızlı etkin adil bir konuma getireceÄŸiz. Ä°ÅŸimizin zor olduÄŸunu biliyoruz. Åžeytan taÅŸlamaktan tavaf edemiyoruz. Ä°ftiralar, karalamalar, sahte belgeler havalarda uçuÅŸuyor ama bunlara boyun eÄŸeceÄŸimizi zannediyorlar. Asla boyun eÄŸmeyeceÄŸiz. Biz doÄŸru bildiÄŸimiz yolda ilerlemeye devam edeceÄŸiz."

"YüzsüzlüÄŸün bu kadarı olur. FETÖ'cüleri yargıya dolduran, insanları Silivri'de inim inim inleten, Meclis'te FETÖ'yü savunan, Silivri mahkemelerini savunan, Ali Dibo'cu bir bakan. Ä°zmir'de birinci sıra adayı Yüksel TaÅŸkın, 'Kemalizm ırkçılıktır.' diyor. Bu adamları, 77 kiÅŸi, koydular CHP listelerine. Ä°çim sızlıyor içim. Bu iktidarla olmaz, bu muhalefet ile de olmaz."Program, milletvekili adayları Atilla Kayhan, Nihal Demir ve Furkan Kazmaz'ın tanıtılmasının ardından tamamlandı.

Ä°nce, Atatürk Caddesi'nde esnafı gezdi, vatandaÅŸlarla sohbet etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.