Sosyal Medya

Rize

Eski RİDEF başkanı Erdoğan vefat etti

Eski İstanbul RİDEF başkanı Celal Erdoğan vefat etti.



Önceki dönem Ak Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkan yardımcısı ,TeÅŸkilat BaÅŸkanı, Ümraniye Ä°lçe BaÅŸkanı,RÄ°DEVA Mütevelli heyeti üyesi,RÄ°DEF onursal BaÅŸkanı Celal ErdoÄŸan tedavi gördüÄŸü hastanede 51 yaşında vefat etti..
 
Celal ErdoÄŸan, 17 Kasım’da Beyin kanması geçirmiÅŸ ve yoÄŸun bakımda tedavi altına alınmıştı..
 
CELAL ERDOÄžAN KÄ°MDÄ°R?
 
1971 yilinda Rize- Guneysu`da dogdu. Ä°lk, orta ve lise egitimini Rize`de tamamladi. Ä°stanbul Teknik Üniversitesi (ITU) Uçak mühendisliÄŸi bölümünü 1993 yılında bitirdi. Vatani görevini yedek subay olarak II. Hava Ä°kmal Bakım Merkezi - Kayseri'de tamamladi. Ä°ÅŸ hayatına Otomotiv yan sanayii'nde baÅŸladi. 
 
1998 – 2004 yılları arasında DoÄŸuÅŸ Otomotiv`de Satış Sonrası Hizmetlerde çalıştı. 
 
2004 sonrası inÅŸaat sektöründe Harita, Ä°mar, Ä°nÅŸaat (yap-sat) faaliyetleri yürüten ÅŸirketi kurdu ve devam ettirmekte.
 
Birçok dernek ve kuruluÅŸta kurucu ve üye olarak sosyal hayatın içinde oldu.. Siyasete ilk defa AK Parti'de Ümraniye Ä°lçesi Çekmeköy Beldesi kurucusu ve belde baÅŸkan yardımcısı olarak baÅŸladı.
 
1.ve 2. Olagan Kongre dönemlerinde Ümraniye ilçe yönetim kurulu üyeliÄŸine seçildi. Mali ve Ä°dari Ä°ÅŸler BaÅŸkanlığı, TeÅŸkilat BaÅŸkanlığı ve 3 seçim boyunca SKM BaÅŸkanlığı görevlerini yürüttü. 3. OlaÄŸan Kongre ile Ümraniye ilçesi Ä°lçe BaÅŸkanlığı görevine seçildi.
 
4.ve 5. OlaÄŸan Kongreleri ile Ä°stanbul Ä°l Yonetim Kurulu ÜyeliÄŸine seçildi ve halen bu görevi sürdürmekte. Evli ve 3 erkek çocuÄŸu babası. Ingilizce biliyor.

 

 

 

 

 

  • Eski RÄ°DEF baÅŸkanı ErdoÄŸan vefat etti

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.