Sosyal Medya

Rizeli vatandaşın yüksek gelen elektrik faturasına gösterdiği tepki, sosyal medyaya damga vurdu

Rizeli vatandaş, yüksek gelen elektrik faturasına istinaden bir video çekip tepki gösterdi. Rizeli vatandaşın videosu kısa sürede viral oldu ve sosyal medyaya damga vurdu.



 

 

"EV BEYOÄžLU'NUN ARKA SOKAKLARI GÄ°BÄ°"

Basit sıradan bir vatandaÅŸ olduÄŸunu söyleyen Rizeli, çektiÄŸi videoda, "Bu ayki elektrik faturası 409 lira. Emre sen siyasetten uzak dur, siyasi konulara girme diyorlar. Siz insan deÄŸil misiniz? VatandaÅŸ önceden gireni bir ÅŸekilde çıkartıyordu borç harç. Bu faturaları gören adamın psikolojisi bozuluyor. Evde 4 tane ampulü iptal ettim. Ev BeyoÄŸlu'nun arka sokakları gibi." ifadelerini kullandı.

Ä°KÄ°NCÄ° BÄ°R VÄ°DEO DAHA PAYLAÅžARAK Ä°DDÄ°ALARA YANIT VERDÄ°

PaylaÅŸtığı videoda söylediklerinin üzerine tepkiler alan Rizeli vatandaÅŸ, köylerde faturaların 3 aylık düzenlendiÄŸi, 409 liralık faturasının da 3 aylık tutar olduÄŸu iddiaları üzerine ikinci bir video paylaÅŸarak iddialara cevap verdi.

Rizeli vatandaÅŸ, "2-3 aylık faturayı 1 aylık fatura gibi gösteriyormuÅŸum. Ben yalan konuÅŸuyormuÅŸum. Köylere 3 aylık fatura geliyormuÅŸ. Öncelikle ben Ortaköy Mahallesi'ndeyim. Bak burada ne yazıyor: 1.10.2021- 2-11.2021. Ama görseniz de duysanız da inanmıyorsunuz. Åžofben var mı evde diyorlar. Cumadan cumaya yıkanıyoruz artık. O raddeye geldik ama bunu kimseye inandıramıyorum.Böyle bir ÅŸey olamaz." dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.