Sosyal Medya

GÃœNCEL

Ä°BB BAÅžKANI EKREM Ä°MAMOÄžLU, YOMRA BELEDÄ°YESÄ°NDE KONUÅžTU:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yomra Belediyesini ziyaret etti.



Yomralılar ile bayramlaÅŸan Ä°mamoÄŸlu, “Yomra Belediye BaÅŸkanımızın en yakın yol arkadaşı olarak, onunla beraber size hizmet edeceÄŸiz. Yomra için gerekli fedakârlıkları yapacağız. Bunu Yomra'ya duyuralım” dedi.

Yomra Belediyesine gerçekleÅŸtirdiÄŸi ziyaretinde Yomralı hemÅŸehrileri ile selamlaÅŸan Ä°mamoÄŸlu, pandemi dolayısıyla Trabzon’a kısıtlı bir ziyaret gerçekleÅŸtirmekte olduÄŸunu, ilerde daha geniÅŸ çaplı ziyarette bulunacağını söyledi. Yomra Belediye BaÅŸkanı Mustafa Bıyık’ın çalışmalarını takdirle takip ettiklerini kaydeden Ä°mamoÄŸlu, sözlerine ÅŸu ÅŸekilde devam etti:

BAÅžKANIMIZLA BÄ°RLÄ°KTE
SİZE HİZMET EDECEĞİZ
“Yomra Belediye BaÅŸkanımıza baÅŸarılar diliyorum. Halkını düÅŸünen, vatandaşına hesap vererek hizmet yapmaya çalışan, eksiklikleri toparlayan ve yeni iÅŸler yapmaya çalışan bir anlayışla görev yaptığını bildiÄŸimiz bir hemÅŸerim, bir kardeÅŸimdir. Biz çok daha baÅŸarılı olmasını istiyoruz. Dolayısıyla Yomra'ya geliÅŸimin bir baÅŸka sebebi daha var. Ä°stanbul gibi koca bir ÅŸehrin yönetim anlayışının kabiliyetlerini, bir izdüÅŸümünü Yomra'ya taşımak, baÅŸkanımızla paylaÅŸmak; orada çaÄŸdaÅŸ, insana dokunan, çocukların iyi yetiÅŸmesine katkı sunan, gençlerin geleceÄŸe umutla bakmasını saÄŸlayan, burada yaÅŸayan her insanın huzurunun teminatı olan bir belediyecilik anlayışına hangi katkıyı sunacaksak, BaÅŸkanımızın en yakın yol arkadaşı olarak, onunla beraber size hizmet edeceÄŸiz. Bir kere bunu Yomra'ya duyuralım.”

PARTÄ° AYRIMI
UMURUMDA DEĞİL
Yomra Belediyesi için söylediklrinin, parti ayrımı yapmaksızın Trabzon’daki tüm beledyeler için geçerli olduÄŸunu dile getiren Ä°mamoÄŸlu, konuÅŸmasını ÅŸu ÅŸekilde sürdürdü: “Yomra Belediye BaÅŸkanımız için söylediÄŸim bu ÅŸey, hangi siyasi partiye mensup olursa olsun Trabzon'daki her belediyemiz için geçerlidir. Beni hangi belediye baÅŸkanımız arar da katkı sunmamızı isterse başım gözüm üstüne. Parti ayrımı, parti farklılığı falan umurumda deÄŸil. O partili bu partili anlayışını yıkmak zorundayız. Sıkılmadınız mı Allah aÅŸkına? Biz bu anlayışı yıkmak zorundayız. Ben ilçe belediye baÅŸkanı iken Trabzon’a geldiÄŸimde her belediyeyi ziyaret etmiÅŸ birisiyim. Ben hanginizin evladını birbirinden ayrılabilirim? Hangi gencin hayallerini ayrıştırarak yıkabilirim? Olur mu böyle ÅŸey? Asla olmaz. Tarafgirlik yok. Ben doÄŸduÄŸum, beni yetiÅŸtiren ÅŸehirde hiçbir teyzemize, hiçbir amcamıza, hiçbir ablamıza, hiçbir kardeÅŸime ayrı duygu ile sarılamam. Herkese aynı duygu ile sarılırım. Bu baÄŸlamda az önce Yomra Belediyemize söylediÄŸim fedakârlıklarımızı hiç çekinmeden yapacağız. Görevimizdir, vazifemizdir. Kapımızı çalmak isteyen hangi partili belediye olursa olsun, buyursun gelsin başımızın üstünde yeri var.”

DÜN MAÇA GÄ°TTÄ°M
KUPAYI ALDIM GELDÄ°M
BaÅŸkan Ä°mamoÄŸlu sözlerini ÅŸu ÅŸekilde tamamladı: “Ä°nÅŸallah herkese güzel bir yaÅŸam diliyorum. Bayram arifesinde buradayız. Bayramınız mübarek olsun. Ä°nÅŸallah Kurban Bayramı ülkemizin ve dünyanın yaÅŸadığı bu büyük salgının sona ermesine vesile olsun. Ä°nÅŸallah dualarımızın kabul edildiÄŸi bir gün olsun. Herkese selam, saÄŸlık dilerken size bir sürpriz yaptım. Baktım iÅŸler biraz sıkıntılı gidiyor. Dün maça gittim, kupayı aldım, Trabzon'a geldim. Bu sene ilk defa maça gidebildim. Türkiye Kupası, Trabzonspor'a hayırlı uÄŸurlu olsun.

 

BAÅžKAN BIYIK YOMRA ELMASI FÄ°DANI HEDÄ°YE ETTÄ°
Yomra Belediye BaÅŸkanı Mustafa Bıyık ise Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu’na desteklerinden ötürü Yomra halkı adına teÅŸekkür etti. Yomra’daki çalışmaları ve projeleri hakkında Ä°mamoÄŸlu’nu bilgilendiren Bıyık, Yomra’yı, insanların en mutlu olacağı ilçe haline getirmeye kararlı olduklarını söyledi. BaÅŸkan Bıyık, Ä°mamoÄŸlu’na Yomra’nın yerel ürünü olan Yomra elması fidanı hediye etti. Yomra Belediyesinin Yomra elmasını yaÅŸatmak ve çoÄŸaltmak için uyguladığı projeyi takdir eden Ä°mamoÄŸlu, bu tür çalışmaların önem taşıdığını dile getirirken Bıyık'a Ä°stanbul albümü ve nutuk hediye verdi. Yomraspor BaÅŸkanı Davut Atmaca da Ä°mamoÄŸlu’na Yomraspor forması hediye ederek Yomra’ya ziyaretlerinden ötürü teÅŸekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.