Sosyal Medya

GÜNCEL

RİZELİLER EYÜP SULTANI ŞENLENDİRDİLER

İSTANBUL-Rize’nin İstanbul’daki dernekleri arasında en özeli ola “Eyüp Sultan Rizeliler Derneği” bu yılda geleneği bozmayıp Avrupa yakasındaki ve Anadolu yakasındaki Rizelileri bir araya getirerek güzel bir akşamda bir araya gelmelerini sağladı.



Haber Dursun Ali YILMAZ

Bu yıl seçim ve aday ve aday adaylarınında gecede yerleri aldıkları gözlenen gecede fazla siyaset yerine daha çok Rize ve Rizeli sanatçı ve kültürel aktiviteler   yer  aldığı gözlenen gecede az da olsa siyasetçinin yerel seçim atmosferinden uzaklaşamadığı  mikrofonu aldığı gibi seçim çalışmalarını anlatmadan duramadılar.   

        Geceye Başta Eyüp Belediye başkanı   Remzi Aydın ve AK Parti belediye başkan adayı Deniz Köken ve AK Parti teşkilatları Yücelen Erence Fırat Diren Gençlik ve kadın kolları başkanı , Eyüp'te siyasi faaliyet gösteren siyasi parti temsilcileri ve STK lar katılarak Rizelileri yalnız bırakmadılar.

            Eyüp'teki Bürokrasi devlet daireleri çalışan yöneticiler ve İBB meclis bakan vekili Temel Başalan,  AK Parti İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Selattin Temiz, Meliha Fırat, Mehmet Hüsrev, Fatin Karakaş, Mahmut Demirkapı, Metin Çırpan, Ahmet Tüfekçi’ninde geceye katıldıkları gözlendi.

           

Geceye katılanlara bir teşekkür konuşması yapan Başkan Mehmet YAZICI sözlerine başlarken zamanınızı fazla almayacağım dese de mikrofon’un onu bırakmaması ile gecede davetlilere sunulan Plaketleri de tek tek takdim ettiği,geceye katılan konukları tek tek ilgilenerek ağırladığı ve gecenin sonunda kapıya kadar uğurladığı gözlendi.

            

Başkan Mehmet Yazıcı kısa konuşmasında şunları söyledi” Gecelerimiz hep böyle geleneksel olarak sürüp gidiyor,her yıl dostlarımız bizleri yalnız bırakmıyor, ümidim her yıl devam etmesidir.Bizler Rizeden gelmiş olsak da yaşadığımız yerde herkese kendimizi sevdiriyoruz.Gecey katılan dostlarıma tek tek teşekkür ederim.ederim”dedi.

              Gecede dernek faaliyetlerine katkılarından dolayı Eyüpsultan belediye başkanı Remzi AYDIN’a dernek başkan yardımcısı Gökhan KUK tarafından bir plaket verildi.Gecede ayrıca Ak parti ilçe Başkanı Adem KÖÇYIĞIT’e,Kızılay İlçe Başkanı Abir TÜFEKÇİ’ye  ve Bürokrat Selaattin TEMİZ’e de birer plaket verildi.Gecede tek bayan olarak Eyüpsultan Belediye meclisi üyesi Özlem AYVAZ’a da plaket takdim edil.

     Gece tulum kemençe eşliğinde horon halkası ile son buldu.Bir daha ki gelecek yapılacak geceye kadar.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.