Sosyal Medya

SPOR

1967 Derneği'nde Yeni Başkan Hacıbayramoğlu

Alaattin Hatayoğlu’nun vefatıyla 1967 Trabzonsporlular Derneği’nde yönetim kurulu başkan yardımcısı Deniz Hacıbayramoğlu başkanlığa seçildi.



Alaattin HatayoÄŸlu’nun vefatıyla 1967 Trabzonsporlular DerneÄŸi’nde yönetim kurulu baÅŸkan yardımcısı  Deniz HacıbayramoÄŸlu baÅŸkanlığa seçildi. Bahçelievler’deki yönetim toplantısında biraraya gelen dernek yöneticileri, olaÄŸanüstü kongreye kadar Deniz HacıbayramoÄŸlu ile yola devam edeceklerini söyledi.

1967’nin Yönetim kurulunda yer alan ve uzun süredir merhum HatayoÄŸlu ile yönetimlerde yer alan Deniz HacıbayramoÄŸlu, bayrağı yere düÅŸürmeden, merhum baÅŸkan gibi yola devam edeceklerini söyledi. 

        HacıbayramoÄŸlu sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:
“Sayın baÅŸkanımız Alaattin HatayoÄŸlu’nun, camia ve arma adına üstlendiÄŸi misyonu aynen devam ettireceÄŸiz. Sadece derneÄŸimiz liderini kaybetmedi, Trabzonspor camiası yeri doldurulamaz bir evladından yoksun kaldı. Gerek 1967 derneÄŸi ve gerekse camiamız, yaptığı hizmetlerle kendisini daima anacaktır. Dernek yönetim kurulumuz olarak, ilk kongereye kadar kendi içimizden bir baÅŸkan seçmemiz gerekiyordu. 

Yönetici arkadaÅŸlarımın önerisiyle, olaÄŸan ya da olaÄŸanüstü kongreye kadar baÅŸkanlığı ÅŸahsıma tevdi ettiler. Biz de bayrağı elimize aldık. Dimdik tutup, misyonumuza uygun davranacağız. 31 Mart seçimlerinden sonra, Ä°stanbul Güngören merkezli, yeri ve lokali olan, yeni bir yönetim kuruluyla Trabzonspor ve Türk spor spor kamuoyunun karşısına çıkacağız.”
 
Deniz HacıbayramoÄŸlu, daha önceleri 1967 Trabzonsporlular DerneÄŸi’nde yönetim kurulu üyeliÄŸi ve baÅŸkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.