Sosyal Medya

SPOR

Çaykur Rizespor, yeni transferlerini tanıttı

Çaykur Rizespor'da daha önce resmi sözleşme imzalanan Okechukwu Godson Azubuike ve Dario Melnjak için tanıtım toplantısı düzenlendi.



Çaykur Rizespor'da daha önce resmi sözleÅŸme imzalanan Okechukwu Godson Azubuike ve Dario Melnjak için tanıtım toplantısı düzenlendi.
 
Azubuike ve Melnjak için Çaykur Didi Stadı Toplantı Salonu'nda gerçekleÅŸtirilen tanıtımda, kulüp baÅŸkan yardımcısı Ali Haydar Er, basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, yönetim kurulu üyeleri Ahmet HaÅŸimoÄŸlu ve Serkan Karavin hazır bulundu.
 
 

 
Ali Haydar Er burada yaptığı konuÅŸmada, savunma oyuncusu Azubuike ile sezon sonuna kadar kiralık, Melnjak ile de 1,5 yıllık sözleÅŸme imzaladıklarını belirtti. 
 
Ä°yi bir transfer dönemi geçirdiklerini ifade eden Er, "Son transferlerimiz. Bu kadar takviye yapabildik ve yeterli olduÄŸunu düÅŸünüyoruz. Maliyet anlamında ve kadro anlamında yeterli olduÄŸuna kanaat getirdik," diye konuÅŸtu.
 
Yabancı kontenjanlarının ÅŸiÅŸtiÄŸini kaydeden Er, "Belli görüÅŸmeler devam ediyor. Alırken de gönderirken de zor olduÄŸunu biliyoruz. Kolay bir süreç yaÅŸamıyoruz. Kulübümüze ağır maliyet getirmeden, futbolcuları mutlu ederek gönderme yönünde çalışmalarımız var," ifadelerini kullandı.
 
Mısır'ın Pyramids ekibinden kiralan Azubuike, Rizespor'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.
 
Türkiye'de daha önce Yeni Malatyaspor forması giydiÄŸini hatırlatan Azubuike, "Ä°ki haftalık bir görüÅŸme sürecimiz oldu. Rizespor'u tanıyordum. Hazırım. Buraya oynamak için geldim," ÅŸeklinde konuÅŸtu.
 
Slovenya ekibi Domzele'den transfer edilen Dario Melnjak ise Rizespor'a transferinin hızlı geliÅŸtiÄŸini söyledi.
 
Kulüple çok iyi anlaÅŸtıklarını aktaran Melnjak, "Son bir yılım çok iyi geçti. Buraya hazır durumda ve takıma katkı yapmaya geldim. Takımın ligdeki yerinin burası olmadığını biliyorum. Önümüzde çok önemli maçlar var. Kulübü daha iyi yerlere taşımayı hedefliyoruz," deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.