Sosyal Medya

GÃœNCEL

İstanbul'u Sarıgül'e emanet etmek isteyen Kılıçdaroğlu, bugün kendisini Şişli'ye layık görmüyor

Öyle çok uzağa gitmeye gerek de yok... Mesela, 3 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşen CHP Olağan Kongresi'nde Kılıçdaroğlu'nun rakibi Muharrem İnce'ydi. İnce kürsüden CHP yönetimini şöyle hedef almıştı: "CHP'de de tuzu kurular var.



Bakırköy, BeÅŸiktaÅŸ, Kadıköy (belediyeler) onları aldı mı yetiyor. Erzurum, Åžanlıurfa onu ilgilendirmiyor. Sığınmışlar 3, 5 belediyeye..."

Çok daha ağır sözleri de var da merak edenler internetten tam metnini bulabilir.

Sonra ne oldu... 

4 Mayıs 2018'de bu kez kürsüde KılıçdaroÄŸlu vardı. "Gel bakalım Muharrem" diyerek, Muharrem Ä°nce'yi CumhurbaÅŸkanlığına aday gösterdi. Garip bir stratejiyle bir daha da seçim çalışması boyunca yan yana gelmediler.

24 Haziran'daki hezimet sonrası ise saray entrikalarını aratmayacak bir sürece tanıklık ettik. KılıçdaroÄŸlu, 1 ay önce tüm Türkiye'yi yönetmeye aday gösterdiÄŸi Ä°nce'yi CHP'yi yönetecek kalibrede görmüyordu. 

Hadi onu geçtik, Ä°stanbul belediye baÅŸkan adayını belirlerken "Ben kazanırım" diye ortaya çıkan Muharrem Ä°nce'nin yüzüne bile bakmadı. Ve bunların hepsi 6 ay içinde oldu!

Önceki gün Mustafa Sarıgül'ün, "CHP yönetimi hem kurnaz hem de vefasız" çıkışıyla istifasını duyduÄŸumda aklıma direkt bu yazdıklarım geldi!

DüÅŸünsenize Sarıgül, son yerel seçimde CHP'nin Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayıydı. O gün bütün Ä°stanbul'u Sarıgül'e emanet etmek isteyen KılıçdaroÄŸlu, bugün kendisini ÅžiÅŸli'ye layık görmüyor! Sizce de tuhaf deÄŸil mi? Belli ki CHP'nin aday belirleme kriterlerinde Ä°nce'nin o kongrede bahsettiÄŸi 'tuzu kuruluk' ağır basıyor!

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.