Sosyal Medya

GÃœNCEL

Rize'ye İyi Hizmet Edeceğimize İnanıyorum

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Rize Belediye Başkan adayı olan eski İl Genel Meclis Başkanı Rahmi Metin, Rize'de gazetecilerle bir araya geldi.



31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Rize Belediye BaÅŸkan adayı olan eski Ä°l Genel Meclis BaÅŸkanı Rahmi Metin, Rize'de gazetecilerle bir araya geldi.
 
Metin, AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanlığında düzenlediÄŸi basın toplantısında, bu sürecin kendisi için hayırlı olmasını diledi.
 
2003 yılından beri AK Parti ile siyasetin içinde olduÄŸunu ifade eden Metin, "Rize'yi hep birlikte ileriye taşımaya çalışacağız." dedi.
 
Yapıcı eleÅŸtirilerin kendisi için bir yol haritası olacağını belirterek, ÅŸöyle devam etti: 
 
"Bizim göremediklerimiz bir nevi bu ÅŸekilde görülmüÅŸ olacak. Uzun yıllardır eÄŸitim camiasının içindeydim. 7 yıl il genel meclis baÅŸkanlığı görevi yaptım. Åžimdi de AK Parti tarafından belediye baÅŸkan adaylığım açıklandı. Bu görev bize verildi. Rize'ye iyi hizmet edeceÄŸimize inanıyorum. Sevdalı olmak, dert edinmek demektir. Dert edinmek, çözüm odaklıdır. Çözüm sonuçlanana kadar dert edinmektir. Rize'deki meseleleri dert edineceÄŸiz. Az çok sorunları biliyoruz. Bu ili hep birlikte yöneteceÄŸiz."
 
AK Parti Rize Ä°l BaÅŸkanı Ä°shak Alim ise ÅŸubatta seçim kampanyasının baÅŸlayacağını belirterek, "Ä°lçe belediye baÅŸkan adayı belirleme çalışmalarımız devam etmektedir. En kısa süre içinde onlar da açıklanacak. Açıklandıktan sonra çalışmalarımız hızlı bir ÅŸekilde devam edecek." dedi.
 
Toplantıya, Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Mehmet Köse de katıldı.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.