Sosyal Medya

BEYKOZ MEDYA

Çoktin: Türkiye'de Keşfedilmeyi Bekleyen Genç Yetenekler Var

Amatör 1'inci Lig Takımı Ortaçeşme Spor Kulübü Başkanı Mazlum Çoktin, Türkiye'de keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda genç yeteneğin olduğunu vurgulayarak, "Bu gençleri profesyonel sporcular olarak hazırlamalıyız" dedi.



Amatör 1'inci Lig Takımı OrtaçeÅŸme Spor Kulübü BaÅŸkanı Mazlum Çoktin, Türkiye'de keÅŸfedilmeyi bekleyen çok sayıda genç yeteneÄŸin olduÄŸunu vurgulayarak, "Bu gençleri profesyonel sporcular olarak hazırlamalıyız" dedi.

Beykoz'da 1966 yılında kurulan amatör 1'inci Lig Takımı OrtaçeÅŸme Spor Kulübü sportif faaliyetlerle deÄŸil, yaptıkları sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Ticaret hayatından kulüp baÅŸkanlığına gelen Mazlum Çoktin, OrtaçeÅŸme Spor Kulübü ile birlikte sosyal yardımlarda bulunuyor.

 

"En az spor kadar yardımlaÅŸmak da önemli. Yapacağımız sosyal sorumluluk projeleriyle adımızdan söz ettirmeyi amaçlıyoruz" diyen bordo beyazlıların baÅŸkanı Mazlum Çoktin ilk olarak, Beykoz ve çevresinde tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan insanlara ardından da Türkiye Omurilik Felçlileri DerneÄŸi (TOFD) Beykoz Åžubesi'ne akülü ve tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

 "ÜLKESÄ°NE FAYDALI SPORCULAR YETÄ°ÅžTÄ°RMEYÄ° HEDEFLÄ°YORUZ"

Madde bağımlığının yaşının 9'a kadar düÅŸtüÄŸüne dikkat çeken Mazlum Çoktin, "Çocuklarımızın bu tarz kötü alışkanlıklardan uzak durmasında sosyal çevre ve sportif aktivitelerin doÄŸrudan etkisi var. Ülkesine faydalı sporcular yetiÅŸtirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kötü alışkanlıklara sahip çocukları rehabilite etmenin en kolay yolunun spor olduÄŸunu söyleyen Çoktin, sporun özellikle de futbolun,  gençler için olumlu anlamda bir çıkış yolu saÄŸlayacağı düÅŸüncesine inandığını vurguladı. BaÅŸkan Çoktin, "Çocuklarımızın, gençlerimizin tüm enerjilerini spora yönlendirerek, tüm kötü alışkanlıklardan onları korumak, kollamak bizim öncelikli görevimiz" ifadelerini kullandı.

"YURT DIÅžINA TÜRK SPORCULAR GÖNDERMELÄ°YÄ°Z"

OrtaçeÅŸme Spor Kulübü'nde üstlendiÄŸi görevde sorumluluklarının bilincinde olduÄŸunu söyleyen Mazlum Çoktin, "Türkiye'de keÅŸfedilmeyi bekleyen çok sayıda genç yetenek var. Bu gençleri profesyonel sporcular olarak hazırlayıp, yabancı futbolcular ihraç etmek yerine yurt dışına Türk sporcular göndererek ülke ekonomisine de katkı saÄŸlayabiliriz. Küçük yaÅŸlardan itibaren profesyonel olma yolunda hazırlıklarla dünya çapında yıldız olabilecek Türk futbolcular yetiÅŸeceÄŸi inancıyla yolumuza hızla devam edeceÄŸiz" dedi. - Ä°stanbul

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.