Sosyal Medya

GÃœNCEL

Melih Gökçek İstifasını Açıkladı

Reklam SON DAKİKA - Melih Gökçek İstifasını Açıkladı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 23.5 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevine veda ediyor.



Melih Gökçek istifa etti

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, "Sadece ve sadece liderim Erdoğan istediği için istifa ediyorum" diyerek istifasını açıkladı.

Melih Gökçek istifa etti
28 Ekim 2017 Cumartesi 13:58

Melih Gökçek'in konuşmasının satır başlıkları;

Ankara’nın adı daha önce "Bozkır Ankara’ydı". Birileri Ankara’yı mabetsiz bırakmıştı. Hepiniz bilirsiniz. Ankara’nın adı mabetsiz ÅŸehirdi. 

 

Camiler ÅŸehri Ä°stanbul’u geçtik. Ankara metroyla, hızlı trenle bizim sayemizde tanıştı. Ankara’da 146 tane bulvar açtık. Ankara’dan Ä°stanbul’a gidecek derecede yol yaptık. Bölünmüş yolları yaptık. Kentimize beÅŸ giriÅŸ kapısı yaptık.

Video Player

 
00:00
 
00:00

 

'ÇÖPTEN ELEKTRİK ÜRETEN İLK BELEDİYEYİZ'

Havuzlarla meydanları süsledik. Doğalgazı getirdik, havayı değiştirdik. 1296 tane doğal gazlı otobüsümüz var.

Ankara’da daha önce musluklarda çamurlu su akardı. Belediye baÅŸkanı olduÄŸumda su kirliliÄŸi sorunu çözüldü. 10 içme suyu arıtma tesisimiz var.

'YEŞİLİN İÇİNDE ANKARA ARIYORUZ'

Çöpten elektrik üreten ilk belediyeyiz. ‘Bozkır Ankara’nın adı 'YeÅŸil Ankara' oldu. Ankara’nın içinde yeÅŸil ararken artık yeÅŸilin içinde Ankara arıyoruz.

Kaldırdığımız gecekondu sayısı 20 bin 99.  Sanayi hizmetlerine karşılıksız alt yapı hizmetleri verdik. Ankara BüyükÅŸehir Belediyesi Türkiye’de deÄŸil dünyada bir numaradır.

Video Player

 
00:00
 
00:00

 

'MELİH GÖKÇEK 4 ÖDÜL ALDI'

25 adet çocuk lokali açtık.  ‘Åžefkat evlerinde’ 124 bin hasta ve hasta yakınları misafir edildi. Dar gelirli 1 milyon aileye kömür verdik. Engellileri hep baÅŸ tacımız yaptık.

Avrupa dünya şampiyonlarında ASKİ SPOR 260 tane madalya kazandım. Büyükşehir Ankaraspor, 166 tane madalya yazdı. Netice itibarıyla milyonlara dokunduk ve hizmet verdik. Yukarıda saydığım ve saymadığım yüzlerce proje herkes tarafından örnek alındı. Sayısız uluslararası ödül aldık. Avrupa Konseyi tarafından 4 ödül aldık. Avrupa'da sadece üç şehir; Lahey, Viyana ve Ankara bu ödülleri almıştır sadece.

 Video Player

 
00:00
 
00:00

 

'ERDOÄžAN'IN HAKKI Ä°NKAR EDÄ°LEMEZ'

Ben yıllarını AK Parti'ye vermiş bir kardeşinizim. AK Parti umut olmuş bir harekettir. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bu hareket sayısız fedakarlık yapmıştır.

Devrim niteliğindeki yeniliklerle Recep Tayyip Erdoğan döneminde Türkiye tanıştı. Yaşam kalitesini artıracak adımların yanısıra yüzlerce proje gerçekleştirilmiştir.

Yaşlı, engelli, şehit aileleri, gaziler gibi pek çok kesime maaş bağlanmış, mazlumun ilacı olmuştur. Recep Tayyip Erdoğan'ın hakkı inkar edilemez. Böyle bir siyasala, iktidara biz de katkıda bulunmaya çalıştık.

Video Player

 
00:00
 
00:00

 

'GÖKÇEK'İN SESSİZLİĞİNİN NEDENİ NEYDİ?'

Özellikle muhalif medya ve bazı partiler benim yoğun bir tepki koyacağımı düşünüp bunu kaşıdırlar. En çok tweet atan Melih Gökçek bir kere bile cevap vermedi.

Melih Gökçek'in sessizliğinin nedeni neydi? Ben bir dava adamıyım. Benim davamda nefse uymak yoktur. Benim davamda emir demiri keser.

'SADECE ERDOÄžAN'IN TALEBÄ°NÄ° YERÄ°NE GETÄ°RÄ°YORUM'

Bizler bu umudu inşa ederken o gün liderimiz benim belediye başkanlığı yaparak katkı sağlamam gerektiğini düşündü. Bugün ise istifa ederek katkı sağlamam gerektiğini düşünüyor.

Ben istifa etmeyerek partim için oy kaybına yol açarsam inandığım umutlara haksızlık ederim diye düşünüyorum. Yorgun olduğum için değil, başarısız olduğumu düşündüğüm için değil, sadece ve sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın talebini yerine getiriyorum.

Video Player

 
00:00
 
00:00

 

'DURUÅžUM HEP AYNI OLDU'

Bana istifa etmemem konusunda çok baskı yapan oldu. Recep Tayyip Erdoğan demek, bu güzel vatanın yeniden karanlık günlere dönmemesi demek.

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak görevi bırakıyorum. Alnım aktır. Ben bir dava adamıyım. Benim duruşum 28 Şubat'ta da, Gezi Parkı'nda da, 15 Temmuz'da da aynı olmuştur.

'FÄ°TNECÄ°LERÄ° HELAK ET YARABBÄ°'

Davamız için mücadele gerekiyorsa hazırız. 23.5 senedir aralıksız sürdürdüğüm Ankara BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığından istifa ediyorum. Bana oy veren vermeyen herkese teÅŸekkür ediyorum. Mesai arkadaÅŸlarımın hepsine teÅŸekkür ediyorum. 

Bizden görünüp bizden olmayan, görevleri Recep Tayyip Erdoğan ile yakınları arasında fitne açanlara imkan verme, onları helak et Ya Rabbim.

Video Player

 
00:00
 
00:00
 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.