Sosyal Medya

BÄ°YOÄžRAFÄ°

RİZELİ BAKAN BAK, GÖREVİ TESLİM ALDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı?na getirilen Osman Aşkın Bak, görevini Akif Çağatay Kılıç'tan devraldı. Devir teslim töreninde Rize rüzgarı esti...



Gençlik ve Spor Bakanlığı’na getirilen Osman AÅŸkın Bak, görevini Akif ÇaÄŸatay Kılıç'tan devraldı. Devir teslim töreninde Rize rüzgarı esti...

RAMAZAN YILDIRIM / ANKARA
Pazar53
ve Spor Baka- Rize Milletvekili Osman AÅŸkın Bak 65. hükümette Gençlik ve Spor Bakanı olarak atanırken, görevi teslim almak için Gençlik nlığı’nda, Rize Belediye BaÅŸkanı Prof. Dr. ReÅŸat Kasap ve AK Parti Rize il BaÅŸkanı Muhammed Avcı, il, ilçe teÅŸkilatları ile belediye baÅŸkanları da hazır bulundu.

bakanbak6.jpg

Pazar Belediye BaÅŸkanı Ahmet Basa ve Pazar AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Nurettin Ä°nce ile çok sayıda Rizelinin de yer aldığı heyet, Rize Milletvekili Osman AÅŸkın Bak’ın Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda yapılan devir teslim törenine katıldı. 

bakanbak5.jpg

Devir teslim töreninde konuÅŸan Gençlik ve Spor Bakanı Osman AÅŸkın Bak duygu ve düÅŸüncelerini ÅŸöyle ifade etti: “Bu süreçte hepinizin desteÄŸini bekliyorum. Yükümüz sorumluluÄŸumuz ağır. Güçlü Türkiye, gençleriyle büyüyen geliÅŸen Türkiye istiyoruz. Ülkemizi 2023 hedeflerine gençlerle taşıyacağız. Beni bu göreve layık gören BaÅŸbakanımıza ve CumhurbaÅŸkanımıza teÅŸekkür ediyorum. Buraya gelen bakanlarımıza, teÅŸkilat mensuplarımıza teÅŸekkür ediyorum. CumhurbaÅŸkanımız dik durmayı bize öÄŸretti. Rabbim yolumuzu açık etsin.”

bakanbak4.jpg

Devir teslim töreninden sonra Bakan Osman AÅŸkın Bak, Rize Milletvekilleri ve Rize heyetini makamında ağırladı.

bakanbak3.jpg

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.