Sosyal Medya

GÃœNCEL

İnternet Medyası Derneği genel kurulu yapıldı!

İnternet Medyası Derneği, Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Hadi Özışık'ın aday olmadığı genel kurulda başka başkan aday çıkmadı.



Ä°nternet Medyası DerneÄŸi'nin olaÄŸan genel kurulu yapıldı. Ä°nternet medyasının yasal haklarını güvence altına almak ve sektörün gücünü büyütme hedefiyle kurulan Ä°MD, genel kurulda baÅŸkan ve üyelerini seçemedi.

Dernek BaÅŸkanı Hadi Özışık'ın aday olmadığı genel kurulda, baÅŸka baÅŸkan adayı çıkmazken, Dernekler Yasası'na göre Divan Heyetinin seçilebilmesi için gerekli olan yeter sayısı oluÅŸmadı.

 

HADÄ° ÖZIÅžIK: "SEN ÇEKÄ°L BÄ°Z YAPALIM DÄ°YENLER NEREDE?"

Genel Kurulda bir konuÅŸma yapan Hadi Özışık, 3 yıl önce söylediÄŸi gibi aday olmayacağını tekrarladı. "Yıllarca görevini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını, Ä°nternet Medyası Yasası üzerine istedikleri sonucu alamadıklarını, yıllardır Hadi Özışık baÅŸkanlığından ÅŸikayet edenlerin genel kurulda çil yavrusu gibi dağıldığını" vurgulayan Hadi Özışık "BaÅŸkanlık hevesi içerisinde olanlar bu genel kurulda yok. Sen çekil biz yapalım diyenler ortada yok. Biz bu yönetimde neden yokuz diye aÄŸlaÅŸanların hali içler acısı, hani nerdesiniz?" dedi.

"AÄ°DATLAR ARTTIRILSIN DÄ°YENLER AÄ°DATLARINI BÄ°LE ÖDEMEDÄ°"

Geçen 3 yıl önce oluÅŸturduÄŸu yönetim kurulundaki bazı isimlerin kendisini hayal kırıklığına uÄŸrattığına vurgu yapan Hadi Özışık genel kurul salonunda aidatların artırılması yönünde fikir belirtip "Ne var bunda ben bu parayı öderim diye caka satanlar kendi aidatlarını dahi ödemedi. Yönetim kurulunda olmasına raÄŸmen sadece 1 defa geldi. Hakeza yine baÅŸkanlık koltuÄŸuna oturmak isteyen arkadaşımız 3 yılda sadece bir defa toplantıya geldi. Biz bir de aÄŸlıyoruz. 'Yasamız niye çıkmadı? Ä°tibar sahibi neden olmadık?' KardeÅŸim senin itibarın yerlerde sen kendi kendini itibarsızlaÅŸtırmışsın." diyerek eleÅŸtiride bulundu.

YETER SAYISI OLMAYINCA GENEL KURUL GERÄ° BIRAKILDI

Bu konuÅŸmanın ardından divan heyetinin oluÅŸması için gerekli olan yeter sayısı arandı. SaÄŸlanması gereken sayı oluÅŸmayınca genel kurul toplantısı tüzük gereÄŸince geri bırakıldı.

En geç 6 ay içinde yapılacak toplantıya üyeler, tüzükte belirtilen esaslara göre yeniden çaÄŸrılacak.

eski yönetim

 

BaÅŸkan   Hadi Özışık BaÅŸkan Yardımcısı Fügen Toksü Serkan Kalemciler      Genel Sekreter    Engin SaÄŸ   SaymanCengiz  Ekrem Teymur Üyeler  DoÄŸan AkınÄ°brahim ErdoÄŸan   Gülin Çeliker  Ahmet YeÅŸiltepe  Denetim Kurulu   Ä°lkan Gökyılmaz   Ahmet Saydam YalçınVeyis Dinçer

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.