Sosyal Medya

GÃœNCEL

Genelkurmay: Operasyonlar sürecek

TSK'dan AA'ya yapılan açıklamada, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlara ilişkin bilgi verildi.



enelkurmay BaÅŸkanlığı'nın Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada "Bölgede yürütülen operasyonlar Türk Silahlı Kuvvetleri, jandarma ve emniyet mensuplarımızın büyük kahramanlık ve fedakarlık içeren gayretleriyle, kamu güvenliÄŸi tesis edilinceye kadar azim ve kararlılıkla sürdürülecektir. Operasyon icrası esnasında öncelik, güvenlik güçlerimizin ve bölgede yaÅŸayan sivil halkın can güvenliÄŸinin saÄŸlanmasıdır" dedi. Genelkurmay BaÅŸkanlığı Basın ve Halkla Ä°liÅŸkiler Daire BaÅŸkanlığı'ndan Anadolu Ajansı'na yapılan açıklamada, bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlara iliÅŸkin bilgi verildi.               

Meskun mahallerde yuvalanan bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirerek kamu düzeni ve güvenliÄŸini tesis etmek, sivil halkın normal yaÅŸam ÅŸartlarına geçiÅŸini saÄŸlamak amacıyla 15 Aralık'ta tüm güvenlik güçlerinin katılımıyla müÅŸterek bir harekatın baÅŸlatıldığı anımsatılan açıklamada, ÅŸunlar kaydedildi:               

"Harekatı yerinde incelemek üzere Genelkurmay BaÅŸkanı Orgeneral Hulusi Akar beraberinde kuvvet komutanları ve Jandarma Genel Komutanı, Cizre ve Silopi ilçelerinde operasyon icra eden güvenlik güçlerine denetlemede bulunmaktadır. Operasyon icrası esnasında öncelik, güvenlik güçlerimizin ve bölgede yaÅŸayan sivil halkın can güvenliÄŸinin saÄŸlanmasıdır. Bölgede yürütülen operasyonlar, Türk Silahlı Kuvvetleri, jandarma ve emniyet mensuplarımızın büyük kahramanlık ve fedakarlık içeren gayretleriyle kamu güvenliÄŸi tesis edilinceye kadar azim ve kararlılıkla sürdürülecektir."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.