Sosyal Medya

GÃœNCEL

Ağaçtaki kadını kuş sanıp vurdular!

Adana'da evinin bahçesindeki ağaçta zeytin toplayan bir kadın, ava çıkan emekli öğretmen tarafından kuş sanılarak vuruldu.



Edinilen bilgiye göre, olay, Karaisalı ilçesine baÄŸlı Bekirli Mahallesi‘nde 9 Aralık 2015 günü meydana geldi. Ä°ddiaya göre, çiftçi Ethem Kenan (65) Bekirli Mahallesi‘ne 1 kilometre uzaklıkta zeytin bahçesinin içine ev yaparak buraya taşındı. Kenan‘ın eÅŸi Aysel Kenan (59) bahçe içinde zeytin toplamak için aÄŸaca çıktı. Bu arada, emekli öÄŸretmen A.A. da 4 arkadaşıyla birlikte yanlarına aldıkları pompalı tüfekle ava çıktı. 4 arkadaÅŸ, Kenan ailesinin bahçesinin yanına kadar geldi. 

Bu arada emekli öÄŸretmen A.A. gündüz olmasına raÄŸmen aÄŸaçta zeytin toplayan Aysel Kenan‘ı kuÅŸ sanarak tüfeÄŸini art arda iki kez ateÅŸledi. 

Kafasından ve karnından yaralanan kadın bağırarak aÄŸaçtan aÅŸağıya düÅŸtü. A.A. olay yerinden uzaklaÅŸtı. Sesi duyan koca Ethem Kenan ise hemen evinden çıkıp olay yerine geldi. EÅŸini kanlar içinde gören koca saÄŸlık ekiplerinehaber verdi. Kısa sürede gelen ekip yaÅŸlı kadını Çukurova Dr. AÅŸkım Tüfekçi Devlet Hastanesi‘ne kaldırdı. 

Hastanede ameliyata alınan kadın, bir hafta göÄŸüs cerrahi yoÄŸun bakım ünitesinde yattıktan sonra hayati tehlikesini atlatıp servise çıktı. Hala yaÅŸadığı olayın ÅŸokunda olan yaÅŸlı kadın, ‘Zeytin topluyordum. Birden bir ses geldi kafamdan kanlar aktı. Bağırmaya baÅŸladım. Beni vuran kiÅŸi yanıma geldi, ‘seni kuÅŸ sandım güvercin sandım ben avlanıyordum‘ dedi. Sonra geri geri gitti. Kafamdan ve karnımdan vurdu. Allah‘a ÅŸükür ÅŸimdi iyiyim. Adam serbest kalmış, ben ÅŸikayetçiyim. Beni nasıl kuÅŸ sanır‘ dedi. 

Olaydan sonra ise jandarma soruÅŸturma baÅŸlattı. Emekli öÄŸretmen A.A. gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.