Sosyal Medya

DÃœNYA

Erdoğan'ın Obama'yı karşılaması - İzle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Zirvesi için Antalya'ya gelen ABD Başkanı Obama ile görüştü. Görüşmede ana gündem, Paris saldırıları ve Suriye'ydi. İki lider, 1 saa



 

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, G20 Zirvesi için Antalya'ya gelen ABD BaÅŸkanı Obama ile görüÅŸtü. GörüÅŸmede ana gündem, Paris saldırıları ve Suriye'ydi. Ä°ki lider, 1 saat süren görüÅŸmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. ABD BaÅŸkanı Barack Obama, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere saat 06.58'de Antalya'ya geldi.
ABD BaÅŸkanlık uçağı "Air Force One" ile Antalya Havalimanı'na gelen Obama'yı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Antalya Valisi Muammer Türker, BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Menderes Türel ve diÄŸer yetkililer karşıladı. Obama, geliÅŸinin hemen ardından apronda kendisi için bekleyen limuzine binerek, konaklayacağı otele hareket etti. ABD BaÅŸkanı Obama'nın geliÅŸi nedeniyle havaalanı, çevresi ile geçiÅŸ güzergahında çok sıkı güvenlik tedbirleri alındığı gözlendi. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ve ABD BaÅŸkanı Obama arasındaki görüÅŸme saat 10.40'ta baÅŸladı. ErdoÄŸan ve Obama, 1 saat süren görüÅŸmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.